Favoriet
blogpost

Favorieten boeken april

De maand april was op vele vlakken een gekke maand, maar wel een mooie leesmaand! Ik heb heel wat mooie boeken gelezen en kan eigenlijk niet zo goed kiezen, dus ik ga jullie twee boeken tonen die je echt gelezen moet hebben.

De twee boeken uit april die ik je wil aanraden, zijn deze:

Dat Colleen Hoover een geweldige schrijfster is, wist ik al wel. De waarheid was een heel ander boek dan de boeken die ze normaal maakt, maar hield me minstens zo in zijn greep. Het is een soort thriller/spannend verhaal en wauw, ik zat op het puntje van mijn stoel en heb dit boek bijna op één dag uitgelezen!

Boyfriend Material is een heerlijke romance over (nep)vriendjes, reputatie en vooral boordevol humor. Van begin tot eind had ik een glimlach op mijn gezicht. Oliver en Luc zijn personages om in je hart te sluiten!

Veel leesplezier met deze geweldige boeken!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *