Coming soon
blogpost

Boeken om naar uit te kijken: voorjaar 2018 (#3)

Het begin van het nieuwe jaar is het ideale moment om op te lijsten welke boeken er dit voorjaar verschijnen. Ik heb heel wat voorjaarsbrochures doorgenomen en boeken uitgezocht waar ik alvast heel erg naar uitkijk!

ash

Ash Princess – Laura Sebastian – mei bij Young & Awesome
Princses Theodosia is als kind beroofd van haar moeder en van haar kroon. Jarenlang heeft ze zich geschikt naar de wil van de Keizer die haar land heeft overgenomen – om te overleven. Als de Keizer haar laatste sprankje hoop op redding vernietigt, ontwaakt er echter een vlammetje van een opstand diep binnenin haar.

op zoek naar

Op zoek naar – Ava Dellaira (auteur van Liefdesbrieven aan de sterren) – mei bij LS Amsterdam
Los Angeles, jaren negentig. De 17-jarige Marilyn is op zoek naar vrijheid. Ze telt de dagen af dat ze naar de universiteit kan, om te ontsnappen aan de verstikkende druk van haar moeder. Dan wordt ze verliefd op James, de jongen die beneden haar woont en haar leven draaglijk maakt…
Albuquerque, nu. De 17-jarige Angie is op zoek naar antwoorden. Ze heeft een donkere huidskleur en denkt dat ze veel lijkt op haar vader, die ze nooit gekend heeft. Wanneer Angie ontdekt dat haar moeder Marilyn over haar vader gelogen heeft, reist ze af naar Los Angeles, om eindelijk te ontdekken wie ze is…

fandom

Fandom – Anna Day – april bij LS Amsterdam
Violet en haar vrienden zijn fans van de film The Gallows Dance en gaan naar een cosplay om de acteurs te ontmoeten. Violet gaat verkleed als Rose, haar favoriete character. Maar door een bizar ongeluk belandt het vriendengroepje in de wereld van The Gallows Dance. Al snel wordt duidelijk dat Violet de rol van de heroïsche Rose op zich moet nemen en ze het verhaal tot het einde toe moeten uitspelen, willen ze er levend uit komen…

eeuwige

Eeuwige leven – Gena Showalter (deel 3)- april bij HarperCollins
Hoop is het enige wat ze heeft…
De oorlog tussen Troika en Myriad, de twee rijken van het Eeuwige leven, is nog lang niet voorbij. Tenley heeft gekozen voor Troika, maar werkt in het geheim samen met Killian. Hoewel hij bij de vijand hoort, kan Tenley
hem maar niet uit haar hoofd zetten. Zal haar liefde voor Killian hen redden of betekent die juist de ondergang wanneer de duisternis van Myriad steeds dichterbij komt?
In het slot van de Everlife-trilogie moet Tenley alles op alles zetten om de rijken van het Eeuwige leven tot elkaar te brengen en de mensen van wie ze houdt te redden.
Actie, verraad en een verboden liefde zorgen voor een bloedstollend einde van deze populaire serie.

dilemma

Dilemma – Tille Vincent – april bij Van Halewyck
Ana krijgt te horen dat ze ongeneeslijk ziek is. Haar moeder licht meteen de school in, zeer tegen de zin van haar dochter. Anna, die al niet bijzonder populair is, vreest dat ze haar nu allemaal links zullen laten liggen. Maar het tegendeel gebeurt. Plots willen de meisjes haar vriendin worden en krijgt ze ook aandacht van de jongens. Tot ze op controle moet en te horen krijgt dat het een pijnlijke vergissing was: ze is niet ziek. Maar alles gaat nu goed en dat wil ze koste wat het kost zo houden…

Dat was het voor dit voorjaar. Gelukkig ben ik jarig in april 😉
Naar welk boek kijk jij het meest uit?

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *