blogpost,  Bookstagram

Bookstagram: favoriete items

Een tijdje geleden liet ik jullie kennismaken met vijf lieve bookstagrammers. Daarnaast vertelde ik ook al wat meer over mijn eigen bookstagram-account. Toen heb ik jullie beloofd dat ik nog zou terugkomen op mijn favoriete items om leuke foto’s mee te maken. En daar is het bij deze nu wel tijd voor!

Een van de items die ik zonder twijfel het vaakst gebruik, zijn bloemen. Ik vind dit de meest bruikbare items omdat ze kleur brengen in een foto en bij elk boek wel een of andere bloem past. Je hebt ze namelijk in alle kleuren en formaten! De meeste bloemen binnen mijn collectie zijn van Ikea. Zij hebben namelijk het hele jaar door een ruim assortiment plastic bloemen. Ook op AliExpress vind je leuke exemplaren.

Om het dan toch over AliExpress te hebben; zij hebben (bijna) alles wat je je maar kan wensen voor je bookstagram. Dit zijn enkele van mijn persoonlijke, aangekochte favorieten:

Deze spulletjes kosten bijna niets en passen bij elk boek omdat ze neutraal zijn van kleur. Als je mijn Instagram bekijkt, zal je zien dat deze items best vaak terugkeren.

Ik vind het ook erg leuk om mijn foto’s aan te passen aan het seizoen:

Zomer, herfst of regenachtig? Op deze manier past elk foto bij het weer en dat vind ik best leuk staan! Voor de winter heb ik alvast sneeuwvlokjes besteld. Herfstblaadjes vind je alle kleuren (groen, rood, bruin) en kan je dus ook aanpassen naargelang het boek dat je wilt gebruiken.

Naast al deze items gebruik ik af en toe ook kaarsen, bladwijzers, bookstagram cards, knuffels, veertjes… maar dat is eerder zoals het uitkomt bij het boek.

Welke items vind jij het mooist? En wat gebruik jij het vaakst om mooie foto’s te maken?

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *