blogpost,  Unboxing

Januari box ‘Belle en Het Beest’ – A Bookish Flickering

Ik heb zopas een nieuwe webshop ontdekt via Instagram en ik ben helemaal verliefd op alle items die A Bookish Flickering maakt! Ze maakt vooral boekgeïnspireerde thee, zoals je kan zien in haar Etsy-shop, maar vooral haar maandboxen staan me wel aan. Elke maand werkt ze rond een ander thema en de box bevat 2 soorten thee, 3 geurkaarsen en min. 2 goodies.

Het thema van januari was Belle en Het Beest en degenen die mij volgen op Instagram weten dat ik mega fan ben van deze Disney-klassieker. Ik was meteen verkocht toen ik de beschrijving van de box las en al helemaal toen ik de box openmaakte!

Thee A BF.jpg

De thee is heerlijk, maar vergeet ook zeker niet te kijken naar de prachtige labels op het zakje! Voor echte Belle en Het Beest-fans zijn Mevrouw Tuit en De Roos belangrijke elementen in het verhaal die zich uitstekend lenen tot theesmaakje.

Mijn favoriete personage, naast Belle natuurlijk, is zonder twijfel Lumière de kandelaar en check deze kaarsjes!

Kaarsjes.jpg

Mijn favoriete personage en mijn favoriete geur (vanille) in één! Oh ja, de kaars ruikt heerlijk! Ook de twee andere kaarsjes vind ik prachtig en de geur past helemaal bij hun thema.

Alsof dit nog niet genoeg was, maakte Dutch Doodling een super mooie card:

card

En er zaten nog leuke sticky bookmarks in:

sticky.jpg

Ik ben absoluut fan van deze box! Het thema voor de box van februari is ondertussen ook bekend: Heartless van Marissa Meyer & Alice in Wonderland! Ik heb mijn box alvast ge pre-ordered 😉 Het thema klinkt fantastisch.

Liefs

Valerie

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *