blogpost,  To Be Read

Wat lees ik in december?

Vanaf vandaag is het officieel december! Dat betekent dat het eindelijk sociaal aanvaardbaar is om luidop te dromen over Kerstmis, je huis te versieren en leuke spulletjes te gaan shoppen voor onder de boom. Helaas betekent dat voor de studenten ook dat de blokperiode en de examens weer dichterbij komen. Maar voor het echt zover is, hoop ik toch nog minstens vier mooie boeken te lezen!

Mijn doel voor december is om deze vier boeken te lezen: Voorlopers van Mirjam Hildebrand, Hybrid 1 en Hybrid 2 van Greet Ilegems en Schaduw van de tijd van Jen Minkman. Ik heb geen idee of het haalbaar gaat worden, maar het zou toch mooi zijn om dat jaar te kunnen afsluiten met 60 boeken op mijn ‘gelezen-plank’ op Goodreads.

En tijdens het schrijven van dit artikel kom ik er achter dat ik geselecteerd ben voor de Leesclub op Hebban met Spiegel van Cara Delevingne. Dus dat boek komt nu sowieso bovenaan de TBR-stapel! Ik kijk er super hard naar uit!

Wat wil jij nog graag lezen in december?

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *