blogpost,  Bookhaul

Bookhaul November

Wat is november voorbijgevlogen! We zijn al de laatste dag van de maand en dat betekent dat het weer tijd is om op een rijtje te zetten welke boeken ik in november kocht, kreeg en ontving. Ik moet toegeven dat november waarschijnlijk de drukste boekenmaand is omdat het in België Boekenbeurs is geweest en daar kom ik nooit met lege handen van terug.

Ik voegde maar liefst 31 boeken toe aan mijn collectie. Je ziet er maar 29 op de foto omdat ik twee boeken al heb uitgeleend. Van deze 31 boeken heb ik 9 boeken gekregen ter recensie. Dit zijn: Jacht op het antiserum van Christine Charliers, Het vorige meisje van J. P. Delaney, Escape Room van Maren Stoffels, Hybrid 1 en Hybrid 2 van Greet Ilegems, Ongehoorzaam van Whitney Gardner, Phobos³ van Victor Dixen, De Overlevenden van Alexandra Bracken en Schaduw van de tijd van Jen Minkman.

Twee boeken kreeg ik cadeau. Van mijn grootouders die mee zijn geweest naar de Boekenbeurs kreeg ik Nooit meer alleen van Toni Coppers en van mijn lieve mama kreeg ik Bling bling 1 van Jan Van der Cruysse.

Ik kocht ook een hele hoop boeken, vooral op de Boekenbeurs. De Poortwereld IV van Luc Descamps, Kortgeknipt van Kirstien Dieltiens, Ik wilde geen kinderen (en nu heb ik er twee) van Wim Oosterlinck, Alles wat je lief is van Nicola Yoon, Paradijsvogels van Nathalie Pagie, Een soort van liefde van Alicja Gescinska (ik koop elk jaar het boek dat de debuutprijs heeft gewonnen en wordt bijna altijd aangenaam verrast), De zaak Magritte van Toni Coppers, Het laatste wood van Piet Baete, Vier seizoenen van Lena De Coninck, Zwarte lieveling van Susanne Koster, Maurice van Anne-Laure van Neer en Team Mortis 7 van Bjorn Van den Eynde kocht ik op de beurs. Het Boekendagboek van Blossom Books kocht ik tijdens hun garage sale op Instagram.

Library Kiss zat in de box van november van Celebrate Books en Wonderland in de vorige, maar die was net te laat voor de vorige bookhaul-foto 😉

Welke boeken kocht jij in november?

Valerie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *