blogpost,  Bookhaul

Bookhaul September

Vandaag is het 30 september en dat betekent dat deze maand weer helemaal voorbij is. De herfst staat voor de deur, maar voor we aan oktober beginnen, wil ik jullie graag laten zien welke boeken ik in september heb gekocht en gekregen.

In september mocht ik zeven boeken toevoegen aan mijn boekenkast waarvan ik er zes zelf heb gekocht (vier tweedehands en twee nieuw) en één boek dat ik ontving om te recenseren.

Het eerste boek dat ik deze maand ontving was ‘De vijfde brief’ van Nicola Moriarty. Dit boek was geselecteerd voor de HebbanBuzz (je mag het boek dus lezen voor het in de boekhandel ligt!) en ik was zo blij dat ik mocht meelezen! Het was voor mij de eerste keer, maar ik hoop zeker niet de laatste. Als je wil weten wat ik van het boek vond, kan je hier mijn recensie lezen.

Enkele dagen daarna zag ik op Facebook een berichtje voorbijkomen van iemand die ‘In het water’ van Paula Hawkins en ‘Wat jij niet ziet’ van Sarah Pinborough verkocht voor een heel mooi prijsje. Die kans kon ik natuurlijk niet laten liggen.

Omdat de Boekenbeurs nu heel snel dichterbij komt, kocht ik alvast ‘In elke vrouw schuilt haar moeder’, het nieuwste boek van Marnix Peeters. Na het lezen van ‘Zei mijn vrouw’ ben ik heel benieuwd naar het tweede boek dat verschijnt bij Pottwal Publishers.

En ik kocht nog een boek van een Belgische auteur! Morgen signeert Anja Feliers in Hasselt (maandag vind je een sfeerverslag op mijn blog) en natuurlijk wil ik dat niet missen. Omdat ik niet te lang wil aanschuiven aan de kassa, besloot ik haar nieuwste boek ‘Femme Fatale’ op voorhand al aan te schaffen.

De laatste twee boeken kwamen nog net op tijd binnen om toe te voegen aan deze bookhaul van september. Ik kon voor maar €2 per stuk de eerste twee boeken uit de Hush Hush-serie kopen op internet! Ze zijn gelezen, maar zien er nog heel netjes uit en voor €4 heb ik niet lang getwijfeld…

Dat was het voor deze maand. Ik verwacht al een paar boeken voor oktober en ik kan al verklappen dat er heel wat moois bij is! Maar dat is voor over een maand.

Liefs,

Valerie

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *