Coming soon
blogpost

Coming soon april

In april verschijnen er weer heel wat mooie boeken om samen naar uit te kijken! Hieronder vind je alvast een voorproefje.

Iedereen hier liegt – Shari Lapena – LS
Welkom in Stanhope. Een veilige buurt. Een ideale plek voor families. Daar waar iedereen liegt. William Wooler lijkt op het eerste gezicht een echte familieman. Maar in werkelijkheid heeft hij een affaire, eentje die vanmiddag vreselijk afliep in een motel. Wanneer hij boos en van streek thuiskomt en daar zijn negenjarige dochter Avery aantreft, verliest William zijn zelfbeheersing. Uren later wordt Avery door haar familie als vermist verklaard. Opeens is Stanhope niet zo’n veilige buurt meer. En William is niet de enige in de straat die iets verbergt. Als getuigen naar voren komen met informatie die misschien niet waar is, beginnen Avery’s buren langzaam hun gezond verstand te verliezen. Wie heeft Avery Wooler meegenomen? Iedereen hier liegt, maar iemand in de buurt kent de waarheid…

De mystery guest – Nita Prose – Ambo Anthos
Kamermeisje Molly Gray is in het Regency Hotel opgeklommen tot hoofd Huishouding. Een titel die ze met trots draagt terwijl ze kussens opschudt, geheimen onder het kleed veegt, in alle stilte elke kamer tot in de puntjes verzorgt.

Maar net wanneer ze alles perfect op orde heeft, komt haar wereld op zijn kop te staan. Een beroemde schrijver van detectives valt dood neer in het hotel. Als rechercheur Stark, Molly’s oude vijand, op de zaak gezet wordt, blijkt al snel dat er een luchtje aan zit. Geruchten te over, maar Molly blijkt de enige die de sleutel tot het mysterie heeft. Dat betekent echter dat er in haar verleden en in dat van haar oma gegraven zal worden, want Molly kende het slachtoffer, en hij haar…

Love redesigned – Lauren Asher – LoveBooks
JULIAN
Als ik midden op straat zou struikelen, zou Dahlia Muñoz me niet overeind helpen. Nee, ze zou me laten liggen, met bloedende knieën en al, en met een glimlach over me heen stappen. Dus wanneer Dahlia weer terugkeert naar Lake Wisteria, doe ik mijn best haar te ontlopen.

Totdat mijn bemoeizuchtige moeder me schaakmat zet. Ze komt met een creatief plan waarmee ik Dahlia een zetje in de goede richting kan geven, wat er hopelijk voor zorgt dat ze de stad snel weer zal verlaten. In dat plan zag ik één klein dingetje over het hoofd: wat gebeurt er als ik eigenlijk wil dat ze blijft?

DAHLIA
Julian Lopez is al bijna mijn hele leven mijn rivaal, en de aartsvijand van mijn familie. Als ik na mijn verbroken verloving terugkom naar Lake Wisteria, zit ik er niet op te wachten om hem tegen het lijf te moeten lopen.

Maar dan doet die hatelijke rijkaard me een onweerstaanbaar aanbod. Als we samen een historisch pand renoveren kunnen we onze winst verdrievoudigen. We sluiten een tijdelijke wapenstilstand, maar dat is lastiger dan gedacht na al die jaren van ontkende aantrekkingskracht en tegenstrijdige gevoelens. Verliefd op elkaar worden was géén onderdeel van ons plan.

De terugkeer van Rachel Price – Holly Jackson – Volt
Zestien jaar geleden verdween Rachel Price. Haar toen tweejarige dochter Bel Price was de enige getuige. Ze heeft aan deze ingrijpende gebeurtenis geen herinneringen en ze leeft sindsdien in de schaduw van deze mysterieuze verdwijning. Rachel Price is weg, waarschijnlijk dood, en Bel zou het liefst willen dat iedereen gewoon verder gaat met leven.

De zaak wordt plotseling weer relevant als de familie Price instemt met een true crime-documentaire. En dan gebeurt wat al die tijd onmogelijk had geleken: Rachel Price keert terug. Bels leven zal nooit meer normaal zijn. Haar moeder vertelt een ongelooflijk verhaal over wat haar is overkomen. Letterlijk ongelooflijk, want Bel weet zeker dat Rachel niet de waarheid spreekt. Maar als Rachel liegt, waar heeft ze dan al die tijd gezeten? En belangrijker nog: zou ze gevaarlijk kunnen zijn?

Terwijl de camera’s nog draaien, probeert Bel de waarheid over haar moeder te achterhalen en erachter te komen waarom Rachel werkelijk is teruggekeerd uit de dood.

Things we left behind – Lucy Score
Lucian gelooft niet in een ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’, maar dan ontmoet hij Sloane. ‘Things we left behind’ van Lucy Score is een steamy opposites-attract romance. Bekend van TikTok!

Lucian heeft maar één doel voor ogen: hij wil een imperium opbouwen en zal alles op alles zetten om zijn familienaam te zuiveren. Geld en macht zijn de enige dingen waar hij aan denkt. Hoewel, een pittige bibliothecaresse leidt hem af. Sloane moet niets weten van Lucian en zijn familie, maar een geheim uit het verleden verbindt hen aan elkaar. Na een onenightstand slaat hun geruzie om in een heel ander soort spanning. Hoe kunnen de twee enemies ooit lovers worden als ze zo verschillend zijn?

De ramp van Tsjernobyl – Andy Marino – Kluitman
Als de zestienjarige Yuri in de nacht van 26 april 1986 in de kerncentrale van Tsjernobyl aan het schoonmaken is, gaat er iets fout. Heel erg fout. Even verderop wordt Alina ruw wakker geschud door een ontploffing. Samen met de rest van haar gezin moet ze vluchten, zo ver mogelijk bij het gevaar vandaan. Sofiya’s vader moet plots naar de kerncentrale om te proberen of hij het probleem kan oplossen. Sofiya blijft alleen achter en besluit om – tegen het advies van haar vader in – anderen te waarschuwen voor het gevaar van de straling.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *