blogpost

Vraag van de week #13

Tijd voor een nieuwe ‘Vraag van de week’! Hierin stellen Chelsey van Leesmeemetmij en ik elkaar om de beurt een vraag waarop we allebei een antwoord zullen formuleren. Elke woensdag lees je wat de vraag van de week is en wat wij daarover hebben neergeschreven. Daar gaan we!

‘Jullie kennen elkaar nog niet zo lang, hoe komt het dat jullie elkaar al zo goed kennen?’

Chelsey en ik kennen elkaar ondertussen 1,5 jaar echt goed. We hebben elkaar leren kennen via Instagram toen ik een actie deed waarop ik mijn volgers vroeg welke boeken op hun wenslijst stonden. Als ze geluk hadden, had ik het boek te geef en kregen ze het tegen verzendkosten. Daarna ging ik bij uitgeverij Baeckens aan de slag als stagiair marketing en had ik opnieuw via mail contact met Chelsey, waarna we elkaar weer zagen op de Boekenbeurs voor de sleepover van Clavis. Toen merkten we eigenlijk al heel snel dat het goed klikte tussen ons en besloten we in februari van 2019 echt eens samen wat te gaan doen.

Zo gezegd, zo gedaan. We planden een avondje cinema in en het leek alsof we elkaar al jaren wekelijks zagen. Er vielen geen rare stiltes, we hebben heel veel gemeenschappelijk (zeker wat onze hobby betreft) en konden echt uren kletsen over boeken. Sinds die dag bleven we contact houden, vooral via sociale media en elkaar zien in real life. Het resultaat is dat we ondertussen al heel wat projecten samen hebben opgezet, zoals onze boekenclub Magical Stories en ons YouTube-kanaal Our Never Ending Story. Daarnaast kunnen we ook over andere dingen praten, bijvoorbeeld de dingen die ons dwarszitten. En dat is natuurlijk heel belangrijk in vriendschap: we zijn er altijd voor elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *