I'm a mess
blogpost,  To Be Read

TBR Thursday mei

Onze leeschallenge van 2023 is er! De bedoeling in 2023 is dat Chelsey en ik voor elkaar drie kaarten trekken uit het card deck van Ohsrslybookmarks (Je kan ook je eigen deck bestellen via haar webshop!). We laten jullie aan het begin van de maand zien welke kaarten het zijn geworden en geven enkele boekentips uit onze eigen kast die je zou kunnen gebruiken om zelf mee te lezen met deze challenge.

Chelsey trok voor de challenge van deze maand de volgende drie kaarten:

  • Read a book with a blue cover
  • Read a book with a one-word title
  • Read a book about books

Read a book with a blue cover
Voor de maand mei ligt De laatste verdwijning van Jo Spain op de stapel om te gaan lezen. De cover heeft heel veel blauw, dus is perfect voor dit kaartje!

Read a book with a one-word title
Hier moest ik even over nadenken. Het lijkt geen moeilijk kaartje, maar ik had toch niet onmiddellijk een boek met maar één woord in de titel vast toen ik voor de kast stond. Uiteindelijk trok ik Levenslang van Martijn Leuwenrik uit de kast. Het is een boek met gedichten over het verlies van zijn broer.

Read a book about books
Deze vond ik dan weer heel erg gemakkelijk want het boek Zo maak je een lezer van Paul en Russo ligt al een tijdje op mijn nachtkastje. Ideaal om nu eindelijk eens vast te nemen en hopelijk ook heel erg bruikbaar bijvoorbeeld op school!

Of ik voor deze drie kaartjes uiteindelijk een boek heb gelezen en welk boek dat is geworden, lees je eind mei!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *