blogpost

Recommended by…

Elke maand vraag ik Chelsey in een van onze telefoongesprekken als we over boeken praten om een aanbeveling te doen voor mijn leesmaand. Ze duikt dan in haar Goodreads om een boek te zoeken waar ze helemaal verliefd op was en dat ik nog niet heb gelezen. Kan ze inschatten of ik dat boek ook zo leuk ga vinden? Of wijken onze boeksmaken toch een beetje af?

Voor januari raadde Chelsey me aan om in een boek van Ruth Ware te duiken, namelijk Door het sleutelgat. Ze heeft zelf intens genoten van deze thriller én ik heb zin in een goed, spannend verhaal dus ik ben heel benieuwd of ik er net zo van kan genieten als Chelsey! To be continued…

Wanneer Rowan online een vacature tegenkomt, lijkt het bijna te mooi om waar te zijn: een betrekking als inwonend oppas met een onthutsend riant salaris. Als ze arriveert bij Heatherbrae House, valt ze meteen als een blok voor deze luxueuze slimme woning en de perfecte familie die er woont.

Wat ze niet weet is dat ze in een regelrechte nachtmerrie terechtkomt – een die eindigt met een dood kind en met Rowan in de cel, beschuldigd van moord.

Ze weet dat ze fouten heeft gemaakt. Maar ze is niet schuldig – zeker niet aan moord. Wat betekent dat iemand anders dat wel is…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *