Coming soon
blogpost

Coming soon juni

En zo zitten we al bijna in de helft van het jaar! Ook deze maand komen er veel leuke boeken uit? Benieuwd welke nieuwe boeken ik sowieso wil toevoegen aan mijn collectie? Dat lees je hieronder!

Hof van schaduw – Victor Dixen. – LS
Het is 1715 als Zonnekoning Lodewijk XIV sterft. Vanaf dat moment leeft hij voort als Schaduwkoning van de vampieren en houdt hij zijn rijk in een ijzeren greep. Gewone stervelingen dienen zich te houden aan strenge regels en moeten de vampieraristocratie letterlijk van vers bloed voorzien. Drie eeuwen later regeert de Schaduwkoning nog steeds, maar groeit het verzet onder de gewone mensen. Wanneer Jeannes ouders en broer vermoord worden vanwege hun rebellie, zweert Jeanne wraak te nemen op de Schaduwkoning. Ze weet, vermomd als dochter van een baron, te infiltreren in de school op Versailles waar jonge edelen worden opgeleid voor het hof. Achter de gouden façade van Versailles is een wereld vol intriges, verraad en gruwelijkheden. Lukt het haar te overleven tussen de ondoden? Deze luxe gebonden editie bevat koudfolie, goud op snee, en een speciale brief van de auteur voor de Nederlandse en Vlaamse fans. Met Vampyria wordt de geschiedenis herschreven!

De schaduwman – Helen Fields – Ambo Anthos
hij verzamelt zijn slachtoffers
Elspeth zit opgesloten op de bovenste verdieping van een huis, waarvan de ramen zijn dichtgemetseld. Ze weet niet waar ze is en ze weet niet waarom ze wordt vastgehouden. Wat ze wél weet is dat een man haar heeft ontvoerd, en hij laat haar niet gaan. Ze zint op een ontsnapping uit deze nachtmerrie, voordat de schaduwman meer slachtoffers maakt. Maar ze moet voorzichtig zijn, want hij houdt alles in de gaten…
en hij is op zoek naar het volgende
Forensisch psycholoog Connie Woolwine en inspecteur Brodie Baarda worden op de zaak gezet en zij ontdekken dat de ontvoering van Elspeth slechts het topje van de ijsberg is. Woolwine en Baarda moeten alles op alles zetten om de dader te vinden.

Na die nacht – Karin Slaughter – HarperCollins
Vijftien jaar geleden werd Sara Lintons leven volledig op zijn kop gezet toen een avondje uit in een gewelddadige aanval eindigde, die haar wereld uiteen deed spatten. Inmiddels is ze erin geslaagd haar leven weer op te bouwen. Ze is een succesvol arts, verloofd met Will Trent – van wie ze zielsveel houdt – en heeft het verleden achter zich gelaten.
Tot ze tijdens een nachtdienst op de spoedeisende hulp de zwaargewonde Dani Cooper treft met letsel dat akelig veel overeenkomsten vertoont met dat van haarzelf destijds. Terwijl Sara alles op alles zet om het leven van deze jonge vrouw te redden, beseft ze dat het verleden niet voor altijd begraven kan blijven…

Things we never got over – Lucy Score – Zomer & Keuning
Naomi heeft een slechte dag. Ze is haar eigen bruiloft ontvlucht, wordt bedrogen door haar onsympathieke en beruchte tweelingzus en krijgt plotseling de zorg voor een nichtje van wie ze niet eens wist dat ze bestond. Bad Boy Knox heeft geen plaats voor drama in zijn leven, maar een knappe vreemdelinge zet alles op z’n kop. Haar leven implodeert recht voor zijn neus en hij besluit haar te helpen. Zodra ze alles weer op de rit heeft, kan hij terugkeren naar zijn eigen, rustige leven. Tenminste, dat was het plan…

I kissed Shara Wheeler – Casey McQuiston – Zomer & Keuning
De grootste wens van Chloe Green is om gekozen te worden om aan het einde van het schooljaar de afscheidsrede te houden. Er is één tegenstander: Shara Wheeler, de prom queen en de dochter van de directeur. Een maand voor haar afstuderen zoent Shara Chloe en dan verdwijnt ze opeens. Chloe gaat op onderzoek uit en komt erachter dat ze niet de enige is die door Shara is gezoend. Ze hebben allemaal een cryptisch briefje ontvangen en moeten hun best doen om Shara te vinden.

The things we leave unfinished – Rebecca Yarros – Zomer & Keuning
‘The things we leave unfinished’ van Rebecca Yarros gaat over Georgia, die helemaal opnieuw moet beginnen na haar scheiding. Ze is haar huis in New York, haar vrienden en haar trots kwijt. Terug in Colorado ontmoet ze de arrogante bestsellerauteur Noah Harrison, die is gevraagd om de onvoltooide roman van haar overgrootmoeder Scarlett Stanton – een literair icoon – af te ronden. Met tegenzin gaat Georgia met hem aan het werk. Als Noah en Georgia een doos met brieven vinden, begrijpen ze waarom Scarlett het boek nooit heeft afgerond.

De tweede kans – Penelope Ward – LoveBooks
Elodie is op weg naar een sollicitatiegesprek als ze met haar aftandse oude auto een botsing krijgt met een glimmende Mercedes. De man die uit de auto stapt is heel erg knap, en Elodie staat even met haar mond vol tanden. Tot de arrogante man háár de schuld geeft van de aanrijding, terwijl het duidelijk zíjn schuld was! Elodie zet hem goed op zijn nummer, en gaat er dan snel vandoor om nog op tijd bij haar sollicitatie te komen.
Eenmaal op het kantoor aangekomen, moet ze nog even wachten tot degene met wie ze het gesprek heeft, ene Hollis LaCroix, arriveert. Als die de kamer binnenkomt, schrikt Elodie zich rot – Hollis is de knappe man van de aanrijding! Dat wordt een ongemakkelijk sollicitatiegesprek…

Op één voorwaarde – Lauren Asher – LoveBooks
Declan heeft altijd geweten hoe zijn toekomst eruit gaat zien: hij is voorbestemd om CEO te worden van het media-imperium van zijn familie. Maar dan blijkt zijn grootvader in zijn testament een shockerende verrassing te hebben opgenomen: Declan krijgt alleen zijn droombaan als hij getrouwd is en een erfgenaam heeft. De bruuske Declan leeft voor zijn werk. Waar haalt hij zo snel een echtgenote vandaan?
Iris is als assistent van Declan gewend alles voor hem te regelen. Als ze ziet wat er voor hem op het spel staat, besluit ze hem te helpen. Nog voor ze er goed over na heeft kunnen denken, is ze overal al geïntroduceerd als de verloofde van Declan.
Het lijkt het perfecte plan. Het enige wat ze ervoor hoeven te doen is spelen dat ze dolverliefd zijn. Ze zijn allebei vastbesloten om het zakelijk te houden en geen gevoelens voor elkaar te krijgen. Maar wat gespeeld is en wat echt wordt al snel steeds lastiger te onderscheiden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *