I'm a mess
blogpost,  To Be Read

TBR Thursday april wrap-up

De vierde maand van onze nieuwe challenge zit er al weer op en ik wil graag laten weten of het een succes was. Heb ik voor elke kaart een boek gelezen?

Chelsey trok voor de challenge van deze maand de volgende drie kaarten:

  • Read a book with bad reviews
  • Read a book recommended by a friend
  • Read a book you think you will rate 5 stars

Read a book with bad reviews
Ik vond dit best een vervelend kaartje want wie wil er een boek gaan lezen dat minder dan de helft scoort volgens Goodreads of Hebban? Uiteindelijk trok ik Niet jouw girl van Annette Mierswa uit de kast. Laten we zeggen dat ik begrijp waarom het boek slechte ratings krijgt. Wil je meer weten? Je vindt de recensie op de blog!

Read a book recommended by a friend
Chelsey heeft een hele lijst gemaakt voor het topic ‘Recommended by’, dus daar is inspiratie genoeg! Ik koos deze maand voor Unwritable van Lotte van den Noort omdat Unlikable ondertussen ook is verschenen. Unwritable is een heel sterke YA!

Read a book you think you will rate 5 stars
Chelsey en ik hadden een aantal buddyreads gepland voor april, waaronder het tweeluik It ends with us (Nooit meer) en It starts with us (Vanaf nu) van Colleen Hoover. Aangezien het eerste boek wordt verfilmd én omdat we allebei al andere boeken van Hoover hebben gelezen waar we helemaal weg van waren, hadden we heel hoge verwachtingen. Toch vind ik deze boeken niet zo goed als andere titels van deze auteur. Jammer, maar geen vijf sterren dus…

Deze challenge loopt als een trein! Tot nu toe heb ik elke maand mijn kaartjes al gehaald. Zou dat in mei ook nog lukken?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *