Coming soon
blogpost

Coming soon mei

En zo is ook april al bijna ten einde… Maar dat betekent wel dat mei voor de deur staat en er komen prachtige boeken uit in mei die ik op mijn verlanglijstje heb gezet! Hieronder een overzicht.

Wat als het echt is? – Roni Loren – Z&K (deel 3 in de Say Everything-serie)
Het leven van therapeut Eliza is perfect. Tenminste, als je haar social media mag geloven. Als ze plots viral gaat met de meme ‘Slechtste Date Ooit’ begint haar Instagram-filter langzaam af te brokkelen. Ze ontmoet de knappe en onuitstaanbare Beck, met wie ze een weddenschap aangaat. Zes maanden overleven zonder social media. De altijd eerlijke Beck leert Eliza de wereld te zien zoals hij écht is. Maar wil ze dat eigenlijk wel?

Gedoe! – Kate Weston – De Fontein
De zestienjarige Kat Evans, journalist in de dop en feminist vol vragen, is terug met een nieuw hilarisch dagboek! Zeg maar TOEDELOE tegen vrouwonvriendelijk GEDOE!

De erfgenaam – Anne Gunn Halvorsen & Randi Fuglehaug – Best of YA
Lena heeft het afgelopen jaar nogal wat meegemaakt. Een van de vele veranderingen in haar leven is dat ze met haar ouders naar een klein dorpje is verhuisd. Daar gaat ze naar dezelfde middelbare school als de koninklijke tweeling Margarethe en Karl Johan – Kalle voor zijn vrienden.
Wanneer Kalle tijdens de eerste les naast Lena gaat zitten is dat het begin van een hoop gedoe. De vriendelijke, charmante, en nogal volhardende Kalle dreigt al snel te dicht bij haar te komen. En als hij – of nog erger: zijn beduidend minder aardige zus – ontdekt waarom Lena is verhuisd, zal dat haar hele leven weer op zijn kop zetten.

Het Cassandra Complex – Holly Smale – LS
Cassandra heeft vandaag niet bepaald haar dag. Vanmorgen werd ze gedumpt door haar vriend en tegen lunchtijd werd ze ontslagen omdat ze geen ‘mensenmens’ is. Maar wanneer ze ’s avonds thuiskomt en haar ex opduikt alsof er niets is gebeurd, is Cassie te opgelucht om vragen te stellen. Ze is gewoon blij dat haar langste romantische relatie ooit (vier maanden) weer op het goede spoor zit… Toch? Maar morgen wordt Cassie weer gedumpt – en ontslagen. Wanneer ze beseft dat ze gezegend is, of misschien vervloekt, met de mogelijkheid om terug in de tijd te reizen, krijgt ze de kans om dingen anders te doen. Maar zal ze erachter komen waarom zoveel dingen in haar leven steeds verkeerd blijven gaan?

De handlager – Steve Cavanagh – LS
Topadvocaat Eddie Flynn moet de onschuld van de meest gehate vrouw van Amerika bewijzen in deze Eddie Flynn-thriller van Dertien-auteur Steve Cavanagh. Daniel Miller vermoordde veertien mensen voordat hij verdween. Zijn vrouw, Carrie, staat nu terecht als zijn handlanger, en het is aan Eddie Flynn om de jury – en de rest van de wereld – ervan te overtuigen dat Carrie Miller het zoveelste slachtoffer was van de Zandman. Nu zijn vrouw terechtstaat wordt de Zandman gedwongen tevoorschijn te komen om haar te redden van een levenslange gevangenisstraf. Hij zal doden om haar te beschermen, en iedereen die bij de zaak betrokken is, is een doelwit… Zelfs Eddie Flynn. 

De beeldhouwer – Chris Carter – HarperCollins
Een student verpleegkunde krijgt de schrik van haar leven als ze haar patiënt, officier van justitie Derek Nicholson, op brute wijze vermoord in zijn bed aantreft. De moord lijkt zinloos, aangezien hij terminaal ziek was en nog maar kort te leven had. Wat profiler Robert Hunter en zijn collega Carlos Garcia het meest schokt, is de aanwijzing die de moordenaar heeft achtergelaten. Waarom zou hij met de politie willen communiceren?
Terwijl Hunter en Garcia hun onderzoek starten, wordt er een lichaam gevonden dat op dezelfde manier is toegetakeld. De seriemoordenaar ziet zichzelf als kunstenaar, concludeert Hunter, die door zijn ervaring precies weet hoe dit soort verknipte geesten denken. En juist dat vermogen zou ditmaal weleens zijn doodvonnis kunnen betekenen…

De bloesemboom vol dromen – Holly Marten – Z&K
Twee maanden geleden beleefde Indigo een wilde nacht met een woest aantrekkelijke man. Nu staat ze bij hem op de stoep om te vertellen dat ze zwanger is. Er is echter één probleem: hij herinnert zich niet wie ze is. Teleurgesteld door het besef dat die nacht samen zo weinig indruk op hem heeft gemaakt, besluit Indigo haar zwangerschap verborgen te houden. Maar naarmate hun band sterker wordt en ook haar buik groeit, wordt het steeds lastiger om haar geheim te bewaren…

Twisted Love (NL editie) – Ana Huang – LoveBooks
Alex Volkov is net zo knap als hij ijskoud is. Zijn leven wordt beheerst door een duister trauma uit het verleden en hij gaat over lijken op zoek naar wraak. Zijn hart is gemaakt van steen. Maar wanneer hij even de zus van zijn beste vriend in de gaten moet houden, blijkt dat hij tegen alle verwachtingen in toch niet helemaal gevoelloos is.
Ava Chen doet hard haar best om haar lastige jeugd achter zich te laten. Ze ziet altijd alles zonnig en positief in. Zelfs als het op de beste vriend van haar broer aankomt, die door veel mensen als ‘monster’ wordt omschreven. Ava weet zeker dat heel diep in Alex ergens een goede man verstopt zit.
Het is totaal niet de bedoeling dat Ava en Alex gevoelens voor elkaar krijgen. Maar wanneer dat toch gebeurt brengt het hun levens in een stroomversnelling, en komen vele geheimen aan het licht die voor hen beiden alles kapot zouden kunnen maken.

Falling hard for the royal guard – Megan Clawson – HarperCollins
Niet iedereen kan het zeggen, maar de zesentwintigjarige Maggie Moore wel: ze woont in een écht kasteel, de Tower of London! Ondanks dat romantische feit is het nog niet gelukt haar prins op het witte paard te vinden. Ook zijn er geen ridders die zich verdringen voor de ophaalbrug. Dus dan maar op Tinder, besluit ze.
Na een aantal mislukte dates en een stalkerige ex begint ze te geloven dat er geen leuke mannen bestaan, tot ze Royal Guard Freddie tegen het goddelijke lijf loopt. Deze man zou het weleens kunnen zijn. Maar hoe trek je de aandacht van iemand die erin getraind is om iedereen te negeren? Maggie vindt het een uitdaging… Lukt het haar zijn gezicht uit de plooi te halen en hem tot een kus te verleiden?

Atlas: het verhaal van Pa Salt – Lucinda Riley en Harry Whittaker – Xander
Atlas, het achtste en laatste deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, vertelt het verhaal van Pa Salt en begint in Parijs, 1928. Een voor dood achtergelaten jongen wordt in huis gehaald door een liefdevolle familie. Daar bloeit hij volledig op, maar het blijft een mysterie wie hij écht is. De jongen weigert een woord los te laten over zijn verleden. Net als hij de ellende waarvoor hij is gevlucht bijna is vergeten – evenals de belofte die hij heeft gezworen na te komen – rukt het kwaad op in Europa en weet hij dat hij weer zal moeten vluchten.
De Egeïsche zee, 2008. De zeven zussen, voor het eerst compleet, ontmoeten elkaar aan boord van de Titan om afscheid te nemen van hun geliefde Pa Salt. Tot ieders verbazing heeft hij aan de zevende zus de sleutel van hun verleden toevertrouwd – maar iedere waarheid die wordt onthuld, roept nieuwe vragen op. Kenden de zussen hun geliefde vader eigenlijk wel? En wat zijn de gevolgen van zijn lang verborgen geheimen?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *