blogpost

Goodreads Reading Challenge 2018

Een nieuw leesjaar begint voor velen onder ons met een nieuwe Reading Challenge: hoeveel boeken ga ik dit jaar lezen? De afgelopen vier jaren heb ik mijn doelen steeds behaald op Goodreads:

gr-chal.jpg

Dit jaar heb ik mezelf voorgenomen om de lat iets lager te leggen en terug te mikken op 50 boeken. Ik heb toch een beetje tegen de klok moeten lezen vorig jaar en een heel aantal maanden van 2017 liep ik achter op mijn challenge waardoor ik merkbaar minder genoot van het lezen op zich omdat het altijd vooruit moest gaan. Daarom heb ik besloten voor 50 te gaan en indien nodig de challenge aan te passen doorheen het jaar: omhoog of omlaag.

Ondertussen heb ik wel al twee boeken gelezen!

GR 2

Wat is jouw doel voor 2018?

Valerie

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *