blogpost

Recommended by…

Elke maand vraag ik Chelsey in een van onze telefoongesprekken als we over boeken praten om een aanbeveling te doen voor mijn leesmaand. Ze duikt dan in haar Goodreads om een boek te zoeken waar ze helemaal verliefd op was en dat ik nog niet heb gelezen. Kan ze inschatten of ik dat boek ook zo leuk ga vinden? Of wijken onze boeksmaken toch een beetje af?

In maart las ik Dit is ons verhaal van Ashley Eston. Ik vond het een leuk boek, maar ik miste de wauwfactor.

Voor de april maart koos Chelsey Anders dan je dacht van Elle Kennedy.

Ze volgt altijd de regels. Wat kan er fout gaan?
Mackenzie ‘Mac’ Cabot is de perfecte dochter en vriendin. Ze doet altijd wat er van haar verwacht wordt en houdt zich netjes aan de regels. Maar het liefst wil Mac zich op haar grote droom richten: het runnen van een eigen bedrijfje. Omdat ze van haar ouders eerst een diploma op zak moet hebben, verhuist Mac naar het kuststadje Avalon Bay om daar te studeren.
Cooper Hartley is een bad boy. Hij is avontuurlijk en eerlijk, en haalt al snel Macs geordende leventje overhoop. Cooper kan als een van de weinigen door Mac heen kijken en zien wie ze echt is, en de twee beginnen voor elkaar te vallen. Maar net als Mac zich eindelijk geaccepteerd begint te voelen door Cooper en zijn vrienden, dreigt het geheim dat hij voor haar verborgen heeft gehouden alles kapot te maken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *