blogpost

Gelezen in januari

Januari is echt voorbij gevlogen, ongelooflijk! Examens voor mijn eigen studie, deeltijds werken als leerkracht, bloggen, redactiewerk… Wat een maand. Ondanks de drukte heb ik toch nog wat boeken gelezen gekregen. Kijk je mee?

Ik las in januari 13 boeken, hoera! Even uitleggen welke dat allemaal waren.

Je ziet twaalf covers hierboven. Het dertiende boek was een manuscript dat later dit jaar verschijnt en waar ik nog niets over kan vertellen. To be continued…

Ik las heel uiteenlopende dingen: twee kinderboeken (Oscar & Felix, Louise laat niet), een strip (Er was eens… de prehistorie), vier YA-titels (Moordgids voor lieve meisjes, TBS, Koning van het Sintelwoud, Stille waters), twee feelgoods (Blauwdruk van geluk, De Franse slag), een jeugdboek (De vergeten tuin), een tijdloze klassieker (Ezelsvel) en een non-fictie boek (De jongen met de goedkope loopschoenen). Van sommige boeken vind je al de recensie op de blog, andere boeken komen er snel aan!

Hoeveel boeken las jij deze maand?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *