blogpost

Recommended by…

Elke maand vraag ik Chelsey in een van onze telefoongesprekken als we over boeken praten om een aanbeveling te doen voor mijn leesmaand. Ze duikt dan in haar Goodreads om een boek te zoeken waar ze helemaal verliefd op was en dat ik nog niet heb gelezen. Kan ze inschatten of ik dat boek ook zo leuk ga vinden? Of wijken onze boeksmaken toch een beetje af?

In februari las ik Een van Sarah Crossan. Ik ben al langere tijd fan van het werk van deze auteur. Door de vrije versvorm krijgt het verhaal een diepere betekenis, al is het niet altijd en overal nodig om de juiste klemtonen te leggen.

Voor de maand maart koos Chelsey Dit is ons verhaal van Ashley Elston.

In dit moordmysterie is niets wat het lijkt.
Niemand weet wat er is gebeurd die ochtend in River Point. Vijf jongens gingen het bos in, vier kwamen er terug. Iedereen heeft een motief, maar niemand praat.
Kates bijbaantje bij de plaatselijke assistent-officier van justitie is niet bepaald spannend, totdat haar baas op de grootste zaak wordt gezet die hun stadje ooit gekend heeft. Iedereen heeft het over de jongens van River Point. Er is bewijs dat de jongens schuldig zijn, maar de officier van justitie wil dat de zaak in de doofpot wordt gestopt. Hij heeft zijn functie namelijk te danken aan hun machtige families.
Kate heeft zo haar eigen redenen om de zaak op te willen lossen en laat het hier niet bij zitten. Maar kan ze de geheimen van de jongens ontrafelen zonder haar eigen geheimen te onthullen? Terwijl Kate gevaarlijk dicht bij de waarheid komt, wordt duidelijk dat niemand is wie hij lijkt. Als Kate niet snel ontdekt wie de echte dader is, komen er levens op het spel te staan… inclusief dat van haarzelf.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *