Coming soon
blogpost

Coming soon april

Er komen weer heel wat mooie boeken aan de komende maanden en april is zeker geen uitzondering! Hieronder vind je alle boeken waar ik alvast zin in heb en die verschijnen in april.

Love on the brain – Ali Hazelwood – The House of Books
In de door mannen gedomineerde wereld van neuro-engineering is het levensmotto van Bee Königswasser duidelijk: wat zou Marie Curie doen? Als NASA haar de leiding zou geven over een droomproject zou Marie zonder aarzeling accepteren. Duh. Maar de koningin van de moderne natuurkunde hoefde nooit samen te werken met Levi Ward. Zijn gevoelens voor Bee zijn duidelijk: aartsvijanden werken het best elk in hun eigen Galaxy, far, far away. Nu ontbreekt haar apparatuur, negeert het personeel haar en is haar droomproject naar de maan. Het enige wat nog telt is: wat gaat Bee Königswasser doen?

Nooit meer drama – Nedra Glover Tawwab – HarperCollins
In elke familie zijn er wel spanningen en onderliggende problemen die voor pijn, verdriet en conflicten kunnen zorgen. Als je deze ongezonde familiepatronen niet aanpakt, blijven ze terugkomen.
In Nooit meer drama leert gediplomeerd therapeut en relatie-expert Nedra Glover Tawwab je om disfunctionele gezinspatronen te identificeren. Aan de hand van praktische en wetenschappelijk onderbouwde adviezen helpt ze je moeilijke familiedynamieken te begrijpen en op te lossen.
Of je nu afwezige ouders, een dominante broer, afstandelijke bonuskinderen of een terughoudende schoonfamilie hebt, dit boek geeft je de tools om de controle over je eigen leven terug te pakken.

De gouden lepel – Jessa Maxwell – LS
Alles lijkt normaal wanneer de productie van het tiende seizoen van de populaire bakwedstrijd Bake Week begint op het gotische landgoed van de presentator en oprichter van de show, de beroemde chef-kok Betsy Martin. De zes deelnemers staan te popelen om hun culinaire talenten in de loop van vijf dagen te bewijzen, terwijl Betsy vecht om controle over de show met haar nieuwe co-presentator, de onbezonnen en onvoorspelbare Archie Morris. Maar als de wedstrijd van start gaat, gaat het mis. Eerst is het slechts sabotage – suiker vervangen door zout, een brander op de hoogste stand – maar dan is er iemand dood en is plotseling iedereen een verdachte… 

Hof van schaduw – Victor Dixen – LS
Vampyria, de YA-bestsellerserie van de Franse schrijver Victor Dixen, is in Frankrijk een ware sensatie. Hof van Schaduw is het eerste deel en verschijnt nu ook in het Nederlands, in een eenmalige luxe editie. Huiveringwekkend spannend en betoverend mooi! Het is 1715 als Zonnekoning Lodewijk XIV sterft. Vanaf dat moment leeft hij voort als Schaduwkoning van de vampieren en houdt hij grote delen van Europa in een ijzeren greep. Gewone stervelingen dienen zich te houden aan strenge regels en moeten de vampieraristocratie letterlijk van vers bloed voorzien. Drie eeuwen later zit de Schaduwkoning nog steeds stevig in het zadel, maar het verzet onder de gewone mensen groeit. Wanneer Jeannes ouders en broer vermoord worden vanwege hun geheime activiteiten, zweert Jeanne wraak te nemen op de Schaduwkoning. Ze doet zich voor als vampier en wordt toegelaten tot de school op Versailles waar jonge edelen worden opgeleid voor het hof. Nu moet ze als enige sterveling zien te overleven tussen de ondoden… 

Vamps – Nicole Arend – De Fontein
Welkom op Vamps!
Dillon wordt door zijn vader naar deze afgelegen school in de Zwitserse Alpen gestuurd. Hij heeft niets gemeen met de andere leerlingen: ze zijn arrogant, bloedmooi en… vampiers. Wat doet hij hier? Maar algauw komt Dillon erachter dat hij anders is dan hij altijd dacht. Ook al komt hij niet uit een machtige vampierfamilie, hij blijkt de meest bijzondere leerling van allemaal:. Bloed liegt niet. En terwijl Dillons krachten als vampier groeien, groeit ook het gevaar…

Catch – Elvin Post – De Fontein
De introverte Roos is in de wolken als ze via Catch, een nieuwe jongerenapp, Noah leert kennen. Hoewel ze elkaar nog nooit hebben ontmoet, begrijpt hij haar als geen ander en Roos hunkert ernaar om hem te ontmoeten. Intussen wordt er in de stad voor de tweede keer in korte tijd een meisje vermoord. Volgens Roos’ vader, die bij de krant werkt, vermoedt de politie dat de dader zijn slachtoffers benadert via Catch. Kan Roos Noah vertrouwen? Of maakt ze een grote vergissing door met hem af te spreken?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *