blogpost,  Getest

Getest: Marlistories mei ‘Verblind’

Jullie kennen ondertussen allemaal de boekenboxen wel waar je één, soms twee boeken, in terugvindt en die aangevuld worden met leuke goodies die (hopelijk) bij het thema van de box en het boek passen. Maar heb je al gehoord van een digitale boekenbox?

Ik tot enkele weken geleden nog niet. Maar toen passeerde er een berichtje op Facebook van Marieke die een geweldig idee had gelanceerd: Marlistories. Wat is dat? Een digitale boekenbox! Of zoals ze het zelf omschrijft:

‘Marlistories is een digitaal boekenbox-abonnement. Dat betekent dat je in een jaar tijd een heel boek ontvangt opgedeeld in afleveringen (wekelijks of maandelijks). Elke keer krijg je daar leuke extraatjes bij, zoals filmpjes, audioversies van het verhaal, achtergronden en inspiratie. Net zo sprankelend en verrassend als een ‘normale’ boekenbox, maar dan online. Wat krijg je elke week/maand?
Een aflevering in je mail, tot na een jaar je boek/verhalenbundel compleet is
Toegang tot de community met alle extraatjes
Na een jaar desgewenst complete e-book gratis toegestuurd
Na een jaar desgewenst fysiek boek tegen verzendkosten toegestuurd
Wat voor extraatjes zijn het eigenlijk?
Denk aan:
Leuke links naar Youtube filmpjes of interessante websites
Achtergronden bij het verhaal
Extra verhalen (die bijvoorbeeld spelen in dezelfde wereld)
Wallpapers
Recepten
Audioboeken van het hoofdstuk/verhaal
Wat ik verder maar bedenk om jou blij te maken!
Deze extraatjes deel ik op de speciale Facebook-pagina van die aflevering, waar je toegang toe krijgt.’

Dit idee stond me wel aan aangezien het slechts 1,99 euro per maand kost! Ik vind het een heel leuk alternatief voor de klassieke en gekende boekenboxen die vaak toch duurder worden, zeker met verzendkosten. Ik nam een proefabonnement op Sprankels (april), Verblind (mei) en Dansen tot de zon opkomt (juni) zodat ik de eerste aflevering kan lezen en jullie kan vertellen wat ik van dit abonnement vind. En vandaag vertel ik jullie wat meer over de eerste afleveringen van Verblind!

Ik vind dit thema leuker uitgewerkt dan Balans, maar dat kan ook zijn omdat ik van Verblind meer afleveringen heb gelezen. Eén van de leukste goodies vond ik de filmpjes die Marieke zelf heeft gemaakt waarin ze onder andere vertelt over hoe ze haar eigen ervaringen heeft gebruikt om dit boek te schrijven. Ik ben heel erg benieuwd hoe het verhaal van Melissa op de musicalopleiding verder gaat. De wereld spreekt mij ten zeerste aan en het idee dat je het boek kan ‘sparen’ en stukje bij beetje kan verder lezen, is echt aangenaam! Je blijft enorm geboeid en bent elke keer blij als je een nieuwe aflevering ontvangt. Ik denk dat ik ondertussen bijna zeker ben dat ik dat abonnement ga nemen.

Wat vinden jullie van dit idee?

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *