blogpost,  Boekgerelateerde winkels

The Curio Boutique

The Curio Boutique is een shop op de wereldbekende website Etsy.com. The Curio Boutique is een webshop die wordt uitgebaat door NJ. Nj is een mevrouw die in Sydney, Australië woont. Alles wat ze in haar webshop verkoopt, is handgemaakt met een speciaal soort klei. Nj verkoopt verschillende dingen, de meeste zijn boek gerelateerd.

Ik heb veel ervaring met NJ haar producten en ze zijn stuk voor stuk uniek. Ik zal in dit artikel voornamelijk de items bespreken die ik zelf heb en waar ik ervaring over kan delen. NJ heeft natuurlijk ook nog veel andere items die zeker de moeite waard zijn!

Een van de eerste items die ik bij The Curio Boutique bestelde is een magneet gebaseerd op de Selectie Serie van Kiera Cass. Deze prachtige magneten zijn zeer nauwkeurig gemaakt en de details zijn gewoon magisch!

Magneet de selectie

Een van mijn favoriete items is een sleutelhanger gebaseerd op het boek ‘Did I Mention I Need You’ van Estelle Maskame. NJ heeft dit speciaal voor mij ontworpen. Ik stuurde haar het deeltje van het boek door waarin Estelle beschreef hoe Tyler ‘No te rindas’ op haar witte All Star schoen schreef. Deze sleutelhanger is echt een pareltje. Het enige minpuntje vond ik dat hij niet zo stevig was. Wanneer ik dit aan NJ meldde, heeft ze een nieuwe, die steviger is, ontworpen en me die gratis opgestuurd. Hierbij een foto van hoe ze dit pareltje voor me maakte.

sleutelhanger CB.jpg

In de Curio Boutique ga je ook veel prachtige boekenleggers terugvinden. Ik heb er zo ook eentje helpen ontwerpen. Ik heb zo de CoHort boekenplank bladwijzer helpen ontwerpen. Hieronder kan je het eerste ontwerp vinden dat NJ voor me maakte. Ik ben een zeer grote fan van Colleen Hoover en vond dit een van de beste boekenleggers als fan. De boekenleggers zijn zeer mooi, maar niet altijd even praktisch. Ze zijn zeer fragile dus niet zo handig voor als je je boek in je tas wilt meenemen. Hij is wel heel mooi voor in je boeken te steken en je boekenplank wat op te fleuren. Waar hij ook zeer handig voor is, is als je je boek gewoon thuis leest en hij geen risico loopt om beschadigd te worden. Hieronder kan je het eindresultaat en nog een andere leuke boekenlegger vinden. Je kan op mijn Instagram of de Instagram van The Curio Boutique ook steeds foto’s vinden van allerlei leuke items die NJ maakte.

Verder maakt NJ ook nog leuke juwelen zoals oorbellen, armbanden, ringen en kettingen. NJ maakt alles zelf en is altijd blij als ze iets op verzoek voor jou kan maken. Ze staat steeds open voor alle feedback en nieuwe ideeën. Ben je benieuwd? Neem dan zeker eens een kijkje op etsy.com en zoek dan naar TheCurioBoutique.

Lore

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *