Coming soon
blogpost

Coming soon december

En voor je het weet staat de laatste maand van het jaar alweer voor de deur. Ongelooflijk, maar waar, hoe snel zo’n jaar vliegt, maar het is voor 2022 de laatste keer dat ik een aantal te verschijnen boeken voor jullie uitlicht!

Er zijn een aantal verschuivingen geweest met releases, waardoor er nog enkele boeken tussen staan die eind november reeds zijn verschenen. Maar omdat ik er zelf zo benieuwd naar ben, wil ik ze jullie niet onthouden!

Cumulus

Cumulus – Neal Shusterman – Pelckmans (vervolg op Zeis)
Een jaar is verstreken sinds Rowan van de radar verdween. Is hij het misschien die onder de naam Lucifer de ene na de andere verdorven Zeis elimineert? Ondertussen draagt Citra met haar unieke dorsmethode de regels van de Orde uit en verzet ze zich fel tegen het gedrag van de nieuwe generatie. Daarmee maakt ze de nodige vijanden, maar wie heeft het op haar leven gemunt? De Cumulus heeft geen controle over de Zeisen. Hij mag niet ingrijpen en moet machteloos toezien hoe de Orde steeds verder afglijdt… Of lukt het hem toch om zijn eigen wetten te omzeilen?

Verguld 2 -   Vervloekt

Vervloekt – Marissa Meyer – Blossom Books
Het is een chaos in het kasteel van Adalheid. Serilda wordt steeds verder meegesleurd in het dodelijke spelletje van de Erlkönig, terwijl ze tegelijkertijd Gold probeert te helpen zijn herinneringen terug te krijgen. Al snel wordt duidelijk dat de Erlkönig Serilda gebruikt om zijn ware liefde Perchta terug te brengen uit Verlohren. Maar daar stopt het niet… Om de zeven goden te strafen die de Duisteren al die tijd gevangen hebben gehouden, zal de Erlkönig de levens van iedereen buiten de sluier op het spel zetten. De tijd begint te dringen voor Serilda en Gold. Kunnen ze de Erlkönig tegenhouden, hun zielen bevrijden en ontsnappen uit het kasteel voordat de Oneindige Maan hen voor altijd vervloekt?

De roep van het hart

De roep van het hart – Kiera Cass – Best of YA
Als prinses van Kadier is Annika gewend aan een zeer comfortabel en luxueus leven. Maar dat betekent ook dat ze er geen enkele zeggenschap over heeft: alles wordt voor haar besloten. De band met haar vader, de koning, is niet meer zo liefdevol als vroeger en binnenkort zal Annika moeten trouwen met als enig doel politiek gewin. Kilometers verderop ziet het leven van Lennox er totaal anders uit. Zijn leven staat volledig in het teken van het leger en hij hoopt ooit de gestolen troon terug te kunnen veroveren. Liefde is wel het laatste waar hij aan denkt. Maar wanneer het lot Annika en Lennox samenbrengt, kunnen zij hun gevoelens voor elkaar niet negeren. Samenzijn is onmogelijk, maar een leven zonder elkaar ook… 

Disney – A Twisted Tale  -   Een nieuw begin

Een nieuw begin – Liz Braswell – Big Balloon
Elk deel in de serie ‘A Twisted Tale’ is, zoals de naam al doet vermoeden, een twist op de meest geliefde Disney-verhalen. Ieder boek in de reeks begint met een wat-als-vraag: wat als Ursula nooit verslagen zou zijn? Wat als Belle erachter kwam dat haar móéder de heks was die de vloek had uitgesproken over haar Beest? En wat als Aladdin de lamp nooit had gevonden?
In deze duistere twist op het Disney-verhaal van Aladdin komt de boosaardige Jafar met de hulp van een onwillige Geest aan de macht nog vóór Aladdin en Geest elkaar leren kennen. Om de machtsbeluste tiran af te zetten moeten Aladdin en de ondergedoken Jasmine samenwerken – zonder de hulp van hun magische vriend.


Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *