blogpost,  To Be Read

TBR Thursday december

In Book Battle kiezen Chelsey en ik ieder twee boeken die zijn uitgekomen in 2020, 2021 en 2022. Deze twee boeken battelen dan tegen elkaar waardoor we een mooie TBR hebben van drie boeken uit drie verschillende jaren. In plaats van vijf zinnen krijgt de andere persoon dus zes zinnen in setjes van twee waar er dan steeds één wordt uitgekozen.

De allerlaatste keer voor dit jaar, wat ook betekent dat Chelsey en ik achter de schermen nadenken over hoe we deze challenge in 2023 gaan vormgeven… Daar hebben we ondertussen ideeën over, maar daar vertellen we binnenkort meer over.

Hier zijn de zinnen van december!

2020
U kent me niet, maar u moet me helpen.‘ (Door het sleutelgat – Ruth Ware – LS)
De regen kletterde neer op het glazen dak van Laura’s keuken.‘ (Twaalf dagen voor kerst – Jenny Bayliss – LS)

2021
Ik stond voor de koelkast hummus in mijn mond te lepelen met een snee brood toen het gebeurde.‘ (Eigenlijk helemaal niet goed – Amy Lavelle – The House of Books)
Weet je nog hoe het was om als kind compleet op te gaan in een verhaal?‘ (Zo maak je een lezer – Pamela Paul & Maria Russo – Pelckmans)

2022
‘De lucht gloeide vurig en weerspiegelde zich ontelbare malen in de lak van de voertuigen, die in een eindeloze file op de snelweg centimeter voor centimeter verder kropen.’ (Het bloemeneiland – Tabea Bach – Oceaan)
Als Nina de slaapkamer in komt, sta ik voor de kledingkast.‘ (Een gelukkig nieuwjaar – Malin Stehn – Cargo)

Chelsey koos op basis van de eerste zinnen de volgende drie boeken:

Hopelijk zorg ik er in december voor dat er toch nog iets van deze challenge wordt gelezen, met Door het sleutelgat van Ruth Ware, Eigenlijk helemaal niet goed van Amy Lavelle en Het bloemeneiland van Tabea Bach.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *