blogpost,  To Be Read

TBR Thursday november

In Book Battle kiezen Chelsey en ik ieder twee boeken die zijn uitgekomen in 2020, 2021 en 2022. Deze twee boeken battelen dan tegen elkaar waardoor we een mooie TBR hebben van drie boeken uit drie verschillende jaren. In plaats van vijf zinnen krijgt de andere persoon dus zes zinnen in setjes van twee waar er dan steeds één wordt uitgekozen.

Hier zijn de zinnen van november!

2020
Halverwege een zin komt de kist in beweging.’ (Heartstream – Tom Pollock – Gottmer)
Millie rende de straat over naar de bar waar ze met Sam had afgesproken.’ (Ik hou je vast – Marina Folkers – Z&K)

2021
Het is echt een dag voor een zonnesteek.’ (Blackout – meerdere auteurs – Best of YA)
De enige uitweg nu is druk bezig blijven dus heb ik van mijn moeder Anna Karenina geleend en ik mag van mezelf niet huilen voor ik het helemaal heb uitgelezen.‘ (Tussen ons – Sarah Crossan – Signatuur)

2022
Om acht uur word ik wakker met een glimlach, want de radio van mijn wake-uplight slaat precies aan op het moment dat Bianca Ryan vanuit de grond van haar hart zingt: Why couldn’t it be Christmas, Christmas, Christmas everyday?‘ (Langste. Kerst. Ooit. – Lisette Jonkman – LS)
Steeds dieper zakten zijn voeten weg in de modder.’ (Grafstemmen, Team Mortis 13 – Bjorn Van den Eynde – Pelckmans)

Chelsey koos voor de volgende drie boeken op basis van de eerste zin:

Dus hopelijk lees ik in november Heartstream van Tom Pollock, Tussen ons van Sarah Crossan en Langste. Kerst. Ooit. van Lisette Jonkman.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *