blogpost,  To Be Read

TBR Thursday

In Book Battle kiezen Chelsey en ik ieder twee boeken die zijn uitgekomen in 2020, 2021 en 2022. Deze twee boeken battelen dan tegen elkaar waardoor we een mooie TBR hebben van drie boeken uit drie verschillende jaren. In plaats van vijf zinnen krijgt de andere persoon dus zes zinnen in setjes van twee waar er dan steeds één wordt uitgekozen.

In september las ik (weer) één boek uit de selectie. Ik krijg de indruk dat 2022 geen goed challengejaar wordt… Maar kijk, we proberen het gewoon nog eens!

2020
Ik heb een monster op de wereld gezet.’ (Genadeloos – Jennefer Mellink – LS)
Het is een ramp.‘ (Plankenkoorts – Tamara Haagmans – LS)

2021
Een volledige stad was in sluimerstand gezet, pas opnieuw op te starten na het invoeren van het correcte wachtwoord: het cijfer drie.’ (Verlos ons van het kwaad – Joost Vandecasteele)
‘Hij wilde de slaapkamer verlaten, maar de lijkbleke kleur van zijn moeder weerhield hem daarvan.’ (Unwritable – Lotte van den Noort – Hamley Books)

2022
‘Doe het niet, schat.’ (Droog water – Maxime Paredis – Phoenix Books)
De hitte sloeg Eric Michiels al in zijn gezicht toen hij het portier opende.’ (De laatste stap – Paul De Bruyn – Manteau)

Chelsey koos op basis van de eerste zin voor deze boeken:

Hopelijk lees ik in oktober dus Genadeloos van Jennefer Mellink, Verlos ons van het kwaad van Joost Vandecasteele en De laatste stap van Paul De Bruyn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *