Coming soon
blogpost

Coming soon augustus

De zomervakantie is voor velen al weer halfweg, maar gelukkig is er dus nog een maand om te genieten van heerlijke boeken! En er verschijnen heel wat leuke titels in augustus.

Het Stockholmsyndroom – Ellen Lina – De Fontein
Lauren wordt samen met haar zoontje Xavian overvallen in hun tuin. Zes mannen gijzelen Xavian, maar wanneer Lauren smeekt om hem vrij te laten in ruil voor haar, wordt zij in het huis gevangengehouden. Waarom is haar gezin het doelwit van een gijzeling? Lauren probeert erachter te komen en ondertussen te ontkomen aan de brute agressie van de gijzelnemers. Gelukkig heeft Lauren Yvar, de enige gijzelnemer op wie ze kan bouwen en die haar beschermt, maar hoelang lukt dit? Wat is het motief van de gijzelnemers en wie is hun opdrachtgever?

De blauweregen vol liefde – Holly Martin – Zomer & Keuning
Meadow heeft nooit van iemand anders gehouden dan van Bear. Na een onschuldige jeugdzoen gevolgd door een reeks misverstanden is Meadow de hoop op een toekomst samen voorgoed verloren. Toch zijn ze altijd beste vrienden gebleven – zelfs toen Meadow met Bears broer trouwde en van hem scheidde. Wat Meadow niet weet, is dat Bear ook van haar houdt. Wanneer de vrienden elkaar uitdagen voor een dating challenge, komen hun geheimen langzaam aan het licht.

De 20 – Sam Holland – HarperCollins
In het holst van de nacht arriveert rechercheur Adam Bishop op de plek waar een flink toegetakeld lichaam is ontdekt. Het is een gruwelijk tafereel, maar het met spuitbus aangebrachte cijfer boven het lijk bezorgt Adam pas écht koude rillingen. Er zijn namelijk al meer slachtoffers, en bij elk lichaam is een nummer gevonden: 20, 19, 18… De moordenaar telt af, maar waarom?
Adam heeft geen idee wat het motief is, totdat dr. Romilly Cole bij hem aanklopt en hem erop wijst dat de zaak overeenkomsten vertoont met een reeks moorden die vijfentwintig jaar geleden plaatsvond. Het is een zaak uit Romilly’s verleden die haar blijft achtervolgen. Nu maakt de moordenaar het echter persoonlijk. 4, 3, 2…

Aandacht – Gloria Mark – LS
In Aandacht onthult psycholoog Gloria Mark de verrassende resultaten van haar jarenlange onderzoek naar hoe technologie onze aandachtsspanne beïnvloedt. Ze laat zien hoeveel van wat we denken te weten onjuist is en ze introduceert een nieuw kader om het functioneren van onze hersenen in de digitale wereld te verklaren: kinetische aandacht.
Dit boek helpt je om de controle terug te nemen en weer focus te krijgen; niet alleen voor meer succes in je carrière, maar ook voor verbeterde gezondheid en welzijn in je dagelijks leven. Een must-read voor iedereen die zijn aandachtspanne wil verbeteren. Herontdek je vermogen om op te letten met deze baanbrekende nieuwe aanpak.

Rendez-vous op Montmartre – Mirjam Mieserius – LS
In Rendez-vous op Montmartre van Mirjam Mieserius is Parijs ondergedompeld in de kerstsfeer. Sofia maakt lange dagen in haar winkel en proeverij om er een onvergetelijke decembermaand van te maken. Maar niet alles is zo vredig als het lijkt. Niet alleen denkt Sofia’s vriendje dat er meer speelt tussen haar en haar nieuwe assistent; een nieuwe buurtbewoonster op Montmartre brengt ook de nodige verwarring met zich mee. Sofia begint te twijfelen of haar relatie nog toekomst heeft, maar kan ze wel zonder de man die voor haar onlosmakelijk met Parijs verbonden is?
Chloe voelt zich ondertussen helemaal thuis in Paris en is dolgelukkig met Guillaume. Maar dan staat Lizzy opeens voor de deur met de vraag of ze tijdelijk bij hen mag intrekken. Chloe zegt ja, niet beseffend dat dit voor zowel haar, als voor Lizzy zelf, meer teweegbrengt dan ze hadden kunnen denken…

Als in een droom – Liz Braswell – Big Balloon
Het had zo eenvoudig moeten zijn: een verslagen draak, een slapende prinses in een kasteel en een prins die klaarstaat om haar weer wakker te kussen. Maar als de prins in slaap valt zodra zijn lippen de hare raken, wordt duidelijk dat dit sprookje nog geen einde kent. Onder invloed van een vloek, uitgesproken door een wanhopige Malafide, moet prinses Aurora zien te ontsnappen uit een heel ander kasteel, overwoekerd door doornstruiken en omring door een magisch landschap – dat is ontstaan in haar eigen dromen. Gelukkig staat Aurora er niet alleen voor: met de hulp van een charmante prins en oude bekenden neemt ze het op tegen de kwade fee. En om te slagen in haar zoektocht moet Aurora niet alleen ontdekken wie haar echte vrienden zijn, maar ook wie zij zelf eigenlijk is.
De tijd tikt gestaag verder… lukt het Doornroosje om op tijd te ontwaken?

De Hawthorne broers – Jennifer Lynn Barnes – Blossom Books
Grayson Hawthorne zou in de voetsporen van zijn schatrijke grootvader treden; het fortuin laten groeien en zijn familie beschermen. Daar bestond geen twijfel over. Inmiddels is de grote Tobias Hawthorne dood en zijn familie onterfd, maar sommige van zijn lessen zijn Grayson bijgebleven. Wanneer zijn halfzussen dreigen te ontdekken wat er met hun vader is gebeurd, doet hij wat hij het beste kan: zorgen dat de zaak wordt opgelost – efficiënt, effectief, genadeloos. En zonder dat gevoelens en emoties hem in de weg staan.
Jameson Hawthorne is een gokker, een sensatiezoeker, een spelletjesspeler. Als zijn mysterieuze vader opduikt en hem om een gunst vraagt, kan Jameson de uitdaging dan ook niet weerstaan. Om te slagen moet hij infiltreren in de meest exclusieve ondergrondse club van Londen, waar aristocraten, politici en buitengewoon rijke mensen gokken om geld en geheimen. Daar moet hij een onmogelijk spel met een torenhoge inzet winnen. Gelukkig leeft Jameson Hawthorne voor het onmogelijke.
Beiden verwikkeld in hun eigen strijd, moeten Grayson en Jameson – met hulp van hun broers en Avery – besluiten wie ze willen zijn en wat ze bereid zijn op te geven om te winnen.


IJsbreker – Hannah Grace – LoveBooks
Anastasia Allen heeft één doel in haar leven: een plekje veroveren in het Amerikaanse kunstschaatsteam. Ze werkt keihard om de beste te zijn van het universiteitsteam van Maple Hills. Stassie wil winnen, en heeft daar alles voor over.
Nathan Hawkins is als aanvoerder van het ijshockeyteam gewend de verantwoordelijkheid voor zijn hele team te dragen. Wanneer een klein misverstand ervoor zorgt dat de kunstschaatsers en ijshockeyers de rest van het semester de ijsbaan moeten delen neemt Nathan zich voor dat zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan met de fanatieke Stassie, die haar frustratie over het delen van de ijsbaan duidelijk laat merken.
Maar dan is er ineens probleem dat Stassie niet zelf kan oplossen. Nathan lijkt ineens de enige die haar kan helpen. De spanning tussen de twee stijgt van alle kanten. Maar Stassie maakt zich geen zorgen. Want verliefd worden op een ijshockeyer… Dat is echt niets voor haar. Of toch wel?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *