Favoriet
blogpost

Favoriet van de maand september

September was one hell of a month! De start van het nieuwe schooljaar, de opstart in bijberoep… Het zoeken naar een nieuw ritme maakt het altijd een van de zwaarste maanden van het jaar. Ik heb het gevoel dat het nu stilaan op zijn pootjes terecht aan het komen is, maar de drukte zorgde ervoor dat ik maar vijf boeken las in september. Dat maakte het wel makkelijk om een favoriet te kiezen.

De favoriet van september was zonder twijfel Cinder & Ella.

Cinder & Ella 1 -   Cinder & Ella

Na maanden revalideren mag Ella eindelijk naar huis. Niet naar haar moeder, zij kwam om bij het auto-ongeluk, maar naar haar vader die ze nauwelijks kent. Hij woont in Hollywood met zijn nieuwe gezin, maar Ella’s stiefzussen zitten niet op haar te wachten. Ella mist haar moeder en blogvriend Cinder. Sinds het ongeluk heeft ze niks van zich laten horen, maar stiekem droomt ze van hem. Wat ze niet weet is dat Cinder haar ook mist, én de hotste acteur van Hollywood is…

Heb jij Cinder & Ella al gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *