blogpost,  To Be Read

TBR Thursday september

In Book Battle kiezen Chelsey en ik ieder twee boeken die zijn uitgekomen in 2020, 2021 en 2022. Deze twee boeken battelen dan tegen elkaar waardoor we een mooie TBR hebben van drie boeken uit drie verschillende jaren. In plaats van vijf zinnen krijgt de andere persoon dus zes zinnen in setjes van twee waar er dan steeds één wordt uitgekozen.

Ik ga augustus gewoon overslaan en uit mijn gedachten bannen. Let’s go september!

Dit zijn de zinnen waaruit Chelsey kon kiezen:

2020
Ik was pas achttien toen ik voor het eerst iemand om het leven bracht.‘ (Als ik er niet meer ben – Beau Charlotte – Clavis)
Mandy, schiet nou toch op.‘ (Lentezon – Wendy Louise – WensBoeken)

2021
Als er een kleur zou bestaan voor eenzaamheid, zou ik er nu recht inkijken, maar in plaats daarvan zijn mijn ogen nog donkerder.’ (Ivelle – Laura Diane – Clavis)
De zoemer gaat als ik op de wc zit.’ (Ongewenst – Marlies Slegers – Kluitman)

2022
‘Had ik het allemaal niet veel eerder kunnen weten?’ (De jongen die van de klif sprong en zacht terechtkwam – Stefan Raatgever – LS)
Ik voel me nu al een egoïstische trut en ik heb Jeremy Miller nog niet eens aan de lijn.‘ (Achter hoge bergen – Emma Anna)

Uiteindelijk koos ze voor deze drie boeken:

Hopelijk lees ik in augustus Als ik er niet meer ben van Beau Charlotte, Ivelle van Laura Diane en Achter hoge bergen van Emma Anna! September is een drukke maand, dus ik hoop dat er toch iets gelezen wordt.

Welke boeken lees jij in september?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *