Sex/Life
blogpost,  Recensie

Blogbom Sex/Life: vijf redenen waarom je het boek met lezen

Hoera! Vandaag verschijnt Sex/Life van BB Easton als paperback. Eerder kon je het boek al ontdekken als ebook of via Kobo Plus, maar nu is het er dus ook voor de liefhebbers van papieren boeken.

Vandaag vertel ik je graag waarom je dit boek gelezen moet hebben!

Korte inhoud:
De getrouwde psychologe BB zit vast in een saai huwelijk met accountant Ken. Ze probeert al jaren hun seksleven te verbeteren, maar dat wil nog niet echt lukken. BB besluit een dagboek bij te houden en daarin komen ook haar vorige passionele relatie en haar ex-vriendjes aan bod: een stoere tatoeëerder die bij een motorclub zit, een knappe maar foute rocker en een zachtaardige heavy-metal bassist. Ze lijken precies op de mannen uit haar favoriete romanceboeken en in de verste verte niet op Ken, maar zo heeft BB toch weer wat passie in haar leven, ook al blijft het een geheim. Of dat dacht ze tenminste. Want dan vindt Ken het dagboek, en hij leest het niet alleen, hij leert er ook iets van…

 1. Hot, hotter, hottest!
  Hou je van een boek met een hoog steam gehalte? Dan is dit boek zeker iets voor jou. BB Easton beschrijft heel expliciet verschillende (fictieve en echte) seksscènes uit haar leven, dus je moet wel echt houden van dit soort boeken.
 2. Hilarisch van begin tot eind
  Ondanks alle steamy beschrijvingen zijn er ook heel wat grappige momenten. De eerlijkheid en openheid waarmee Easton schrijft en vooral de conversaties die ze heeft met haar beste vriendin zorgen meermaals voor een lach bij de lezer!
 3. Ook een Netflix-adaptation
  Kan je maar niet genoeg krijgen van dit boek? Dan kan je op Netflix ook de serie kijken die van het boek werd gemaakt!
 4. Bizar, maar je kan het niet wegleggen
  Het is zo een bizar verhaal en concept (zie de korte inhoud), maar toch houd het je in de ban. Telkens als ik het boek weglegde, dacht ik: ‘Wat ben ik toch aan het lezen?’ En toch wil je elke keer verder en roept het boek naar je als je het even weglegt.
 5. Stiekem wil je het gewoon lezen
  Geef maar toe, de bijzondere inhoud én sexy cover hadden je al overtuigd…

Geniet van dit geweldige verhaal en laat vooral weten wat jij van Sex/Life vond!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *