Favoriet
blogpost

Favoriete boek december

Ik las in december heel wat boeken! De laatste maand van het jaar spoort me altijd nog wat extra aan om die laatste boeken uit te lezen. Het staat leuk op mijn reading challenge en het is fijn om nog net dat boek uit te lezen in 2021. Daardoor was de keuze iets moeilijker, maar ik heb toch een boek gevonden dat er voor mij met kop en schouders bovenuit stak.

Het meisje dat Kerstmis redde

Het meisje dat Kerstmis redde van Matt Haig was mijn favoriet uit december! De volledige recensie vind je hier. Het is een boek boordevol magie en avontuur en een heerlijk tweede deel in een reeks, dus nog genoeg leesplezier hierna als je dit boek leuk vond.

Op naar een nieuw leesjaar boordevol prachtige verhalen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *