blogpost,  To Be Read

TBR Thursday januari

In Book Battle kiezen Chrlsey en ik ieder twee boeken die zijn uitgekomen in 2020, 2021 en 2022. Deze twee boeken battelen dan tegen elkaar waardoor we een mooie TBR hebben van drie boeken uit drie verschillende jaren. In plaats van vijf zinnen krijgt de andere persoon dus zes zinnen in setjes van twee waar er dan steeds één wordt uitgekozen.

Omdat het natuurlijk nog maar januari is en er nog amper boeken uit 2022 zijn, kiezen we deze maand boeken uit 2019, 2020 en 2021. Je vindt hieronder de eerste zinnen!

2019

Een prins keert altijd terug naar huis.’ (Nocturna – Maya Motayne – Moon)
‘Mijn naam is Emma en ik ben net veertien geworden.’ (Hoe ik mijn vader redde – Henk Hardeman – Ploegsma)

2020

De geluidstape loopt, vanaf nu wordt alles wat je zegt opgenomen.’ (Black Friday – Maren Stoffels – Leopold)
Van oude huizen wordt vaak gezegd dat ze een ziel hebben.’ (De spiegelpassante 1: De ijzige verloofde – Christelle Dabos – LS)

2021

Ik heb twee lagen ducttape over Layla’s mond geplakt voordat ik naar beneden kwam, maar ik kan nog steeds haar gedempte geschreeuw horen als de detective plaatsneemt aan tafel.’ (Layla – Colleen Hoover – Zomer & Keuning)
Een, twee, drie, vier, hoedje van papier.’ (Nachtstad – Wouter Dehairs – Lannoo)

Chelsey koos de volgende drie zinnen:

Ik lees in januari hopelijk Nocturna van Maya Motayne, Black Friday van Maren Stoffels en Layla van Colleen Hoover!

Welke zinnen zou jij hebben gekozen?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *