blogpost,  Recensie

De deal – Elle Kennedy (Lore)

Iedereen heeft wel eens een gigantische crush op iemand. Ook Hannah Wells heeft het goed zitten. Ze heeft de grootste crush EVER op Justin Kohl. De knapperd van het footballteam. Helaas ziet hij haar zelfs niet staan. Natuurlijk kan ook de aanvoerder van het ijshockeyteam niet ontbreken. Garrett Graham is super populair, maar hij moet de juiste punten behalen om te kunnen blijven sporten. Wanneer hij zijn oog laat vallen op Hannah en ziet dat zij als een van de enige een hoog cijfer heeft voor het tentamen waarvoor hij een tekort heeft, loopt hij haar de hele tijd achterna om er voor te zorgen dat ze hem bijles wilt geven. Helaas is Hannah niet zo meegaand.
Garrett ontdekt de perfecte deal, zij geeft hem bijles en hij doet alsof hij haar vriendje is. Zo zullen ze Justin zijn aandacht trekken en zal hij Hannah wel moeten zien staan. Hannah geeft uiteindelijk toe, het is de perfecte deal, niet?

De cover is het eerste wat me aan het boek aansprak. Hij geeft het boek een romantisch en ondeugend tintje. Net de beschrijving die het boek nodig heeft. Verder zit er ook wat speels in de cover, ook dit is juist wat Garrett weerspiegeld.

In het boek komen meerdere onverwachtse wending voor. Dit zorgt er voor dat je steeds verder wilt lezen en dat je maar niet genoeg kan krijgen van dit geweldige boek. Dit boek neemt je mee op een emotionele rollercoaster. Hannah laat je diep in haar ziel kijken en Garrett verrast je met zijn reacties.

Ik was onmiddellijk fan van het boek, de eerste pagina’s alleen al zeiden me dat dit een van mijn favoriete boeken ging worden. Ik kan niet wachten tot er meer boeken van Elle Kennedy gaan uitkomen. Ik hou alvast de catalogus van uitgeverij Q in de gaten!

Het boek las ontzettend vlot, er waren geen storende elementen of gigantische hoofdstukken waar ik me aan ergerde. Het is een aangenaam en vlot boek dat ik iedereen die van dat tikkeltje meer houdt kan aanraden.

Hierbij wil ik uitgeverij Q heel erg bedanken voor het geweldige recensie-exemplaar!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *