blogpost

Gelukkig nieuwjaar!

Ook bij Valeries Boekenwereld wensen we jullie, onze lezers, een prachtig 2019 toe! Lees hier onze nieuwjaarswensen:

Valerie:
Voor ik in alom bekende clichés verval bij het schrijven van mijn nieuwjaarswensen voor jullie, wil ik iedereen uit de grond van mijn hart bedanken om van 2018 een topjaar te maken. Valeries Boekenwereld is enorm gegroeid en dat is niet enkel dankzij mijn inspanningen, maar ook door die van mijn schitterende team Marloes, Lore en Valérie, waarvoor ik een diepe buiging maak en hen eindeloos wil bedanken.
En natuurlijk door alle uitgevers en auteurs die vol plezier meewerkten aan alle acties die wij het voorbije jaar op poten hebben gezet.
Maar natuurlijk ook door jou, lieve lezer en volger van Valeries Boekenwereld. Want boekenliefde is er om te delen, wanneer het maar kan! En met dat motto wil ik graag aan 2019 beginnen. Laten we er samen opnieuw een prachtig (boeken)jaar van maken! Bedankt voor al jullie enthousiaste reacties en antwoorden op alle berichten.
Geniet van het leven (en van alle prachtige boeken die in 2019 gaan verschijnen), creëer samen met de mensen van wie je houdt schitterende herinneringen en maak er een jaar van om nooit te vergeten!
Veel liefs

Lore:
Mijn wensen voor alle fantastische lezers van Valeries Boekenwereld zijn vooral veel geluk. Ik wens iedereen heel veel geluk, liefde, vriendschap en vooral veel boeken! Doe wat je graag doet en leef je leven zoals jij het wil. Ik wens iedereen alle goeds en heel veel wijsheid in alle mooie woorden die de auteurs voor ons neerpennen. Mijn laatste wens voor jullie allemaal is plezier: ik wens iedereen veel plezier in alles wat je doet.

Valérie:
Hoi allemaal,
Eerst en vooral wens ik jullie een fantastisch nieuw jaar toe!
Ik hoop dat 2019 een jaar wordt met nóg meer boeken om van te smullen.
Verhalen die je aan het lachen maken of een traantje doen wegpinken, die je nagelbijtend elke bladzijde doen omslaan of je hart in vuur en vlam zetten… Kortom een literaire rollercoaster van emoties.
Hoewel ik nog niet zo lang voor Valeries Boekenwereld schrijf, heb ik van deze korte periode al enorm genoten! Ik ga alvast mijn uiterste best doen om jullie weer van recensies en ander boekennieuws te voorzien, heet van de (dennen)naald.
Dus laat die kerstkalkoen en nieuwjaarscava maar snel voor wat ze zijn en kruip in een warme hoek met een heerlijk nieuw boek!
Tot schrijfs!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *