blogpost,  To Be Read

TBR Thursday augustus

Bij een nieuw jaar kwam ook een nieuwe challenge kijken. In deze blogpost vertelden we je meer over onze nieuwe challenge van 2021, genaamd First Impressions. Hoewel we vorig jaar vol goede moed waren begonnen aan Challenge accepted bleek het op het einde van de rit toch een enorme flop te zijn geweest. Het leek ons dan ook een goed plan om een challenge te kiezen waar iedere maand wat meer vrijheid in was en zo ontstond First Impressions dus. Iedere maand nemen we jullie in TBR Thursday mee op pad naar het (blind) kiezen van elkaars TBR stapel van de maand. Met vandaag de boeken van juli!

Van de selectie van vorige maand las ik terug twee (ik ben best blij haha): Liefde & ananas van Isabelle Paz Soldan en De Volksjury van Laura en Silke.

Dit zijn de vijf eerste zinnen voor augustus!

Het probleem met sprookjes is dat de meeste met een tragische gebeurtenis beginnen.’ (Cinder & Ella – Kelly Oram – De Fontein)
Heb je ze al gezien?’ (Daisy in love – Jette Schröder – HarperCollins)
Ik ben altijd jaloers geweest op het vermogen tot vergeten van sommige mensen, voor wie het verleden is als winterkleding of oude schoenen, die je slechts hoeft te verbannen naar helemaal achter in de kledingkast om ze niet op kousenvoeten terug te laten komen.’ (Stad der nevelen – Carlos Ruiz Zafon – Signatuur)
BREAKING – Lichaam meisje (17) gevonden aan Spaanse kust‘ (De laatste uren van Josephine Donkers – Daniëlle Bakhuis – Best of YA)
Dit is uil.’ (Vos & Haas: Uil maakt het bont – Sylvia Vanden Heede & Thé Tjong Khing)

Chelsey koos op basis van de eerste zinnen voor de volgende drie boeken:

Ik ben heel benieuwd naar Cinder & Ella van Kelley Oram, Stad der nevelen van Carlos Ruiz Zafon en De laatste uren van Josephine Donkers van Danielle Bakhuis. Een update krijg je volgende maand!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *