Coming soon
blogpost

Coming soon mei

Het is mei en dat betekent dat ik samen met jullie ga kijken naar welke boeken er deze maand verschijnen. Het zijn heel wat titels en het zijn allemaal boeken waar ik enorm naar aan het uitkijken ben. Kijk je mee?

Spijt van jou

Spijt van jou – Colleen Hoover – Zomer & Keuning
Morgan, de hoofdpersoon in ‘Spijt van jou’ van Colleen Hoover, werd op zeventienjarige leeftijd zwanger van haar nu zestienjarige dochter Clara. De twee botsen erg met elkaar, maar gelukkig weet vader Chris de vrede te bewaren tussen de overbezorgde moeder en de vrijgevochten dochter. Als hij betrokken raakt bij een ernstig ongeluk, stort hun wereld in en elke dag komen er nieuwe geheimen aan het licht. Morgan en Clara raken steeds verder van elkaar verwijderd. Zullen ze de weg naar elkaar weer kunnen terugvinden?

Valeria 3: Break-ups & Shkae-ups – Elisabet Benavent – Xander
In het derde deel is Valeria terug – met meer twijfels dan ooit, want het lot heeft nogal wat verrassingen voor haar in petto. Als ze Victor betrapt op een affaire voelt ze zich vernederd, bedrogen en stom. Maar gelukkig is daar Bruno… En niet alleen de wereld van Valeria staat op zijn kop, ook haar vriendinnen krijgen het te verduren. Lola ontmoet een wel heel interessante man tijdens haar lessen Chinees, Carmen heeft problemen met de organisatie van haar bruiloft en Nerea is het zat om altijd maar als het ijskonijn gezien te worden.

In de spotlights by Manon Visser

In de spotlights – Manon Visser – Clavis
Kate Morrinson leidt een dubbelleven. Niemand weet dat de onopvallende scholiere óók het meisje achter de wereldberoemde popster Skyler is. En dat wil Kate graag zo houden. Maar dan duikt er aan het begin van het nieuwe schooljaar plotseling iemand op die haar leven wil ruineren. Deze anonieme stalker dreigt haar dierbaren iets aan te doen, tenzij Kate een reeks van onheilspellende opdrachten uitvoert. Moet Kate haar leven in de spotlights opgeven?

De wondere wereld van Eva – Eva Toorenent – Clavis
In de glinstering van een beekje. Of in het geritsel van een boom. Als je weet waar je moet kijken, dan kun je ze overal ontdekken. De wezentjes. Met de juiste blik verandert een steen in een trollen-ei, en blijken bloemen een eigen leven te leiden. Je hoeft niet te zoeken naar magie en verwondering, je hoeft slechts te kijken … en te zien.

Weerstand – Kaat De Kock – Clavis
Als Sarah het schokkende nieuws krijgt dat er een allesvernietigende meteoriet op de aarde afstevent, besluit ze samen met haar beste vriend Daniel nog zo veel mogelijk uit het leven te halen. Dan komt het bericht over een pil die ervoor zorgt dat mensen rustig kunnen inslapen en geen vreselijke dood tegemoet hoeven gaan. Sarah en Daniel twijfelen. Zullen ze de pil nemen of toch tot het allerlaatste moment samenblijven? En is alles wel zoals het lijkt?

De tunnel

De tunnel – Anna Woltz – Querido
September 1940: de Blitz begint. Maandenlang wordt Londen gebombardeerd. Elke nacht schuilen tienduizenden mensen in de Ondergrondse: ze slapen op de perrons, op stilstaande roltrappen, naast het spoor. Daar, diep onder de grond, leren vier jongeren elkaar kennen.
Quinn is vijftien. Ze is van huis weggelopen met een tas vol juwelen en ze wil de wereld veranderen. Jay is alles kwijt, dus regels kunnen hem gestolen worden. Sebastian is Quinns grote broer, maar ze noemt zijn naam niet. Voor zijn familie bestaat hij niet meer. Ella van veertien vertelt het verhaal. Ze is net een jaar ziek geweest en voelt zich onzichtbaar – maar dan komt de tunnel.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *