blogpost

Boekenpret van a tot z!

Tijd voor een nieuw topic! Chelsey van Leesmeemetmij en ik proberen altijd om een onderwerp te vinden waar we samen rond kunnen werken en we hebben weer iets nieuws bedacht. Dit keer is het een boekenketting!

Om de beurt tonen we jullie een boek. Dat kan een boek zijn dat tot een van onze favorieten behoort, dat we echt heel binnenkort willen gaan lezen of waar we echt hoge verwachtingen bij hebben. De kanttekening is dat je altijd een titel moet zoeken die begint met de laatste letter van het vorige boek…

Ik mag aftrappen dus ik had vrije keuze 😉 Daarom koos ik voor een boek waar ik ENORM benieuwd naar ben: Lief meisje, kwaad bloed, het vervolg op Moordgids voor lieve meisjes.

Waar gaat het boek over?
Iemand wordt vermist. Niemand praat erover. Maar dit keer luistert IEDEREEN mee…
Pip Fitz-Amobi is geen detective meer. Haar true crime-podcast over de moordzaak die ze een jaar geleden oploste ging dan wel viral, toch beweert Pip dat haar opsporingsdagen achter haar liggen.
Die belofte moet ze breken wanneer een kennis vermist raakt. Jamie Reynolds is verdwenen, maar de politie doet niets. En als zíj niet naar Jamie zoeken, komt Pip in actie. Tijdens haar zoektocht onthult ze steeds meer duistere geheimen van haar dorp… En dit keer luistert iedereen mee via haar podcast. Zal ze Jamie vinden voor het te laat is?

Volgende week is het aan Chelsey om een boek voor te stellen met de letter D!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *