blogpost,  Getest

Getest: Book Beau sleeves en Bean

Book Beau is een online webshop waarin handgemaakte booksleeves worden verkocht. Onlangs werden er nog twee nieuwe items toegevoegd aan de collectie, namelijk de Book Beau Bean en de Canvas Banner. De Book Beau Bean heb ik zelf onlangs ook aangekocht. Het is een boonvorming kussen dat zeer handig is tijdens het lezen. Met de Canvas Banner heb ik geen ervaring, maar dit is een handig item waarop je al je leuke pins kan hangen.

De Book Beau sleeves
De boekenhoezen zijn zeer handig. Ddeze zijn momenteel beschikbaar in drie maten beschikbaar: mini, indie en XL. De mini is zeer geschikt voor e-readers, de indie gebruik ik om mijn Ipad in op te bergen en de XL gebruik ik het meeste voor mijn boeken. De Nederlandstalige boeken hebben bijna allemaal ongeveer hetzelfde formaat en passen het beste in de XL. Ik heb de versie waar een leuk knopje aan is bevestigd, zo valt er niets uit je hoes. Je kan hem ook gebruiken om een notitieboekje in te stoppen of andere dingen waarvan je liever niet hebt dat ze helemaal beschadigd uit je tas komen. Ik ben heel tevreden over de Book Beau sleeves! De maten zijn steeds uitgedrukt in inch en je deze bekijken in de beschrijving van het artikel op hun webshop.

Sinds kort kan je elke maand een pre-order doen van de patronen die online worden gezet. Als jouw favoriete patroon voldoende bestelling heeft, gaat deze in productie. Zo niet, dan krijg je je centen terug.

De Book Beau Bean
De Bean heb ik nog niet zo lang maar ik gebruik hem elke keer dat ik lees. Hij is lekker handig en heel zacht. Je kan online verschillende hoezen bestellen om zo af te wisselen. Ook een leuk weetje is dat hij in de wasmachine mag (de juiste voorschriften om hem te wassen staan op het label dat aan de hoes zit). Het handige aan de Bean is dat je al die zware boeken niet meer hoeft vast te houden. Je legt ze lekker neer en kan zo ontspannen van je boek genieten. De Bean heeft een bredere en een smalle kant, je kan hem zo positioneren hoe je zelf wilt.

book beau bean

Is het de moeite waard?
Ik vind het zeker de moeite waard om het eens uit te testen! Let wel op dat wanneer je bij Book Beau iets besteld je rekening moet houden met de douane kosten. Book Beau is namelijk gevestigd in de USA. Als je producten een waarde hebben boven de 22 euro moet je bijbetalen. Als je bijvoorbeeld een mini besteld dan kan hij zonder problemen geleverd worden want die kosten 12,89 euro. De Bean kost 25,77 euro, hiervoor ga je dus moeten bij betalen. Een belangrijk aandachtspunt hierbij is dat de waarde van je pakketje steeds de vaste prijs is. Als je een kortingscode hebt, blijft de waarde van het product nog steeds hetzelfde. Het is belangrijk om hiermee rekening te houden om zo niet voor een verassing te staan als de postbode aan je deur staat. Ik wist dit voor ik de Book Beau Bean aankocht, maar wou het toch graag proberen en heb dus ook de douane kosten moeten betalen. Heb je toch graag twee sleeves, dan kan je bijvoorbeeld de indie en de XL in twee aparte bestellingen plaatsen. Dan moet je wel twee maal de verzendkosten betalen, maar bespaar je wel de douane kosten. Je kan ook steeds het Lucky Wheel eens testen. Dit springt af en toe tevoorschijn als je Book Beau bezoekt. Zo kan je een kortingscode krijgen en vallen de verzendkosten best mee. Veel plezier met je aankopen en geniet er van.

Heb je interesse gekregen? Dan kan je eens een kijkje nemen op www.bookbeau.com

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *