Favoriet
blogpost

Favoriete boeken januari

Februari is van start gegaan, maar voor we helemaal aan die nieuwe maand beginnen, wil ik nog even terugkijken naar mijn favoriete boek van de maand januari. Ik heb niet lang moeten nadenken en wist meteen na het dichtslaan van het boek dat dit de favoriet zou zijn:

Ik weet dat al veel mensen me zijn voorgegaan en dat de verwachtingen hoog liggen, maar voor mij was dit boek de hype helemaal waard. Een zeer sterke plot waarbij alle puzzelstukjes PERFECT in elkaar passen, goede love interest en een zalig hoofdpersonage; dit boek heeft het allemaal. Er zijn best veel personages en dus ook complottheorieën tijdens het lezen, maar alles komt zo mooi samen! Binnenkort een uitgebreide recensie!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *