blogpost,  To Be Read

Boeken die ik wil lezen in 2021

Er staan (uiteraard) nog heel wat ongelezen boeken in de kast, maar ik heb wel al besloten welke boeken helemaal boven de TBR-lijst komen te liggen voor 2021. Kijk je mee welke boeken dat zijn?

Jinxed

Jinxed van Amy McCulloch is voor mij echt een boek dat ik wilde lezen door alle goede reacties die het kreeg. Ik heb deel twee ook al klaarliggen want als ik de reviews mag geloven, ga ik meteen willen verder lezen!

De Academie

Een van de boeken waar ik het hardst naar uitkijk, is zonder twijfel De Academie van Astrid Boonstoppel. Haar vorige boek, Dit is hoe het ging, vond ik fantastisch en de kadering van dit nieuwe verhaal klinkt zo goed!

Quotum

De afwerking van Quotom is gewoon perfect! Op de zijkanten zie je ook de rode poppetjes zoals op de cover. Het is een dystopisch verhaal en ik merk dat die mogelijkheid en echtheid me altijd wel liggen.
De aarde is te vol. Om oorlog te voorkomen, stelt de Wereldraad een quotum in: een maximum aantal inwoners per land…

Meerminnen verdrinken niet

Dromer en Kieuw van Saskia Maaskant vond ik schitterende boeken. Nu ze vorig jaar een nieuw boek schreef, Meerminnen verdrinken niet, heb ik enorm veel zin in dit verhaal. Ik weet dat ik het fantastisch ga vinden want deze auteur kan zo mooi schrijven. En nu al liefde voor de cover!

Jane Doe 2 -   Sleutel der zielen

Jane Doe: Doolhof der dimensies was één van de beste jeugdboeken die ik vorig jaar las. Best wel dik, maar een fantastisch verhaal met een sterk vrouwelijk hoofdpersonage, overgoten met een vleugje fantasie en spanning. Een perfecte combinatie. Ik wil heel graag weten hoe het verhaal verder gaat!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *