blogpost,  To Be Read

TBR Thursday oktober 2020

Het is donderdag! En op deze donderdag in oktober staat er straks weer een nieuwe video online op Our Never Ending Story! Hierin bespreken Chelsey en ik of we onze drie boeken van september hebben gelezen en trekken we opnieuw lootjes om te beslissen welke boeken we in oktober moeten lezen…

In september moest ik weer drie boeken lezen: Missie zorgen opzij van Frommelrommel, Het vijfde meisje van JD Barker en Nevermoor 2 van Jessica Townsend. Genoeg uitvluchten, zoals blogtours bijvoorbeeld, die ervoor zorgden dat ik enkel Missie zorgen opzij kon lezen…

Nieuwe kansen in oktober en ik ga voor (minstens) twee van de drie! Voor oktober zijn het: Verovering van Kristen Callihan, Het weesmeisje van Anne Jacobs en Robotjacht van Damien Love. Een deel van deze boeken zitten namelijk ook in ons andere project: Lezend door het leven!

Go go go!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *