blogpost,  Bookhaul

Bookhaul september 2020

De bookhaul is terug van weggeweest! De afgelopen maanden was ik blijkbaar minder gestructureerd dan anders en daar zijn wel enkele logische redenen voor: de crisis rond Corona is daar uiteraard eentje van. Daarnaast was er ook de zomervakantie en dan lopen alle dagen een beetje in elkaar over. Nu is het nieuwe academiejaar begonnen en is de structuur, gelukkig weer terug! En dus ook de bookhaul 😉

Ik ga jullie een greep uit de bookhaul laten zien waar ik heel veel zin in heb! De hele bookhaul is een beetje te uitgebreid…

De maand september begon met twee prachtige kinderboeken, namelijk Olivia: het grote experiment en Kitty op avontuur in de daktuin. Ze zien er allebei echt leuk uit en van Kitty las ik ook al de andere twee boeken! Ik ga er sowieso van genieten. Daarnaast besloot ik dat ook strips en graphic novels een plekje zouden moeten krijgen op Valeries Boekenwereld want ook daarvan kunnen lezers genieten! Daarom legde ik contact met Silvester strips en zij stuurden me een heerlijk pakket, met onder andere Crazy Cavia’s, Cerise en Ravencroft! Ze zien er allemaal veelbelovend uit.

Ik ontving ook een enorm groot boekenpakket van uitgeverij Kennes, die jullie kunnen kennen van de reeks Het lastige leven van Léa Olivier. In het pakket zaten onder andere: Chat & Co, Heksengrietjes en Verboden toegang.

Hebben jullie veel boeken gehauld in september?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *