blogpost,  Bookhaul

Bookhaul januari 2020

Voor velen een lange maand, die eerste van het nieuwe jaar. De sleur na de feestdagen, de donkere en sombere dagen en de studenten onder ons zitten dan ook nog met examens… Maar hij is bijna ten einde! Al voor het februari is, toon ik jullie graag mijn bookhaul voor januari.

Mijn lieve broer gaf me voor kerst het boek Vox, maar mijn bookhaul van december had ik toen al afgewerkt. Daardoor staat hij hier! Ik kreeg van Axelle De laatste zes en Veroordeeld cadeau in een boekenruil en van Laurianne kreeg ik Orange Boy.

Ik kocht zelf Net als in de film en Winter in het kattencafé voor bij het winterweer (dat nog altijd op zich laat wachten), Mermaid en Het schaduwjaar tweedehands, het eerste boek van Dertigers omdat ik het tweede boek kreeg ter recensie en op Boeklin plaatste ik samen met Chelsey van Leesmeemetmij een ‘kleine’ bestelling. Daar kocht ik voor een leuk prijsje: Too late, Nooit meer, De Hot Daddy List, Stief, Vijf stappen van jou en De verleiding.

Van de lieve uitgevers ontving ik ter recensie: Dertigers boek twee, Adder van Bex Hogan, De graffitimoorden van WA Dehairs, Blind getrouw van Laura Van Dyck, Alles is nu van Amy Giles, De lessen van meneer Piquier van Marc Roger en Heks en jager van Shelby Mahurin.

Dat komt op 21 boeken, waarvan 7 recensie-exemplaren, 3 cadeautjes en 11 gekochte boeken! Hoe zit het met jou bookhaul?

0 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *