blogpost

Vraag van de week #17

Tijd voor een nieuwe ‘Vraag van de week’! Hierin stellen Chelsey van Leesmeemetmij en ik elkaar om de beurt een vraag waarop we allebei een antwoord zullen formuleren. Elke woensdag lees je wat de vraag van de week is en wat wij daarover hebben neergeschreven. Daar gaan we!

‘Waar halen jullie inspiratie vandaan voor jullie blogartikels?’

Toen ik net begon met mijn blog had ik eigenlijk heel wat ideeën. Ik begon altijd met de vraag: wat zou ik zelf graag lezen? Ik vind het bijvoorbeeld heel leuk om te weten welke boeken iemand kocht en daarom deel ik dat zelf ook iedere maand. Voor ik Valeries Boekenwereld online gooide, maakte ik een lijstje met inspiratie en dat vul ik nog steeds aan. Als er mij iets te binnen schiet of als ik denk: dat is echt een thema waarover ik even iets kwijt moet, schrijf ik dat op mijn lijstje om later uit te werken.

Daarnaast werk ik, zoals de meesten weten, niet alleen aan Valeries Boekenwereld. De vijf toppers die meewerken aan mijn blog komen zelf ook met heel leuke ideeën die we oftewel samen uitwerken of waarmee ze zelf aan de slag gaan.

Ik kijk ook regelmatig naar andere blogs, maar neem nooit zomaar artikels over natuurlijk. Het lezen van artikels over boeken geeft me meestal ook wel inspiratie!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *