blogpost,  Bookhaul,  To Be Read

Bookhaul juli

Omdat het veel te warm is om te beginnen sleuren met fotomateriaal voor Instagram is mijn bookhaul deze keer niet echt een foto. Maar alle covers staan er wel netjes op! Zoals je kan zien telt de buit van deze maand 11 boeken. Hiervan kocht ik zelf 3 boeken, kreeg ik er 2 cadeau en ontving ik 6 recensie-exemplaren.

Wit konijn/Rode wolf en Soms lieg ik kreeg ik van mijn lieve vriend cadeau voor het behalen van mijn bachelordiploma Handelsingenieur. In het kader van mijn studie ging ik twee weken in Polen studeren en op de luchthaven kocht ik mijn eerste dwarsligger: Breng me terug. Die is me trouwens heel goed bevallen! Ideaal voor op vakantie. Ook kocht ik It only happens in the movies als ebook en The best of Adam Sharp in het Engels.

Voor De Leesfabriek ontving ik Becks laatste zomer, waar ik erg naar uitkijk! En voor Valeries Boekenwereld kwamen er ook een heel aantal pareltjes toe: Royals, een vooruitleesexemplaar van De TattooverzamelaarDe Blikman van uitgeverij Orlando, De cactus en Zoen me tot ik zwicht.

Jullie mogen trouwens volgende week weer een gave winactie verwachten… 😉

Wat hebben jullie deze maand gekocht?

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *