blogpost

Gelezen in juli 2020

De eerste echte maand zomervakantie is om! Vandaag vertel ik jullie welke boeken ik in juli heb verslonden…

Ik heb toch heel wat boeken kunnen lezen deze maand! In totaal las ik 20 (plus twee manuscripten, dus 22?) boeken deze maand waarvan 6 prentenboeken.

Ik begon de maand juli met het Engelse boek Protect me van Beck & Hall. Het is een dark maffia romance, een genre dat ik niet zo goed ken, maar ik genoot ontzettend van dit boek! Ik sloot de maand af met Kissing & Telling van dezelfde auteurs.

Daarnaast las ik De geur van groen, Mijn maanlicht, Pans Labyrint, Toeval bestaat niet, Liefde is voor losers, Il Circolo, Ik moet dit doen, Zomerster, Lowlands love stories, Zeg iets!, Nicolas en de verdwijning van de wereld en Niets te verliezen (novelle van Tinteling Romance).

De prentenboeken die ik las, zijn: Prinses Nora, Annabelleke stouter dan ooit, Mijn boerderij, Klein wit visje weet al heel veel, Hotel Flamingo: verhitte vakantie en Prins Oliebol.

Daarnaast las ik Kwetsbaar Verliefd van Lianne Reijntjes als proeflezer en een ander manuscript.

Lazen jullie veel boeken deze maand?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *