blogpost

NieuwjaarsSwap: 30 december – 1 januari

Bianca van Bibi Books organiseerde dit jaar voor de geïnteresseerden een NieuwjaarsSwap. De bedoeling is dat je kort wat vertelt over jezelf, over je interesses en leesgedrag en dat er dan lootjes worden getrokken. De persoon jouw lootje trekt, krijgt jouw antwoorden en probeert op basis daarvan cadeautjes te kopen die aansluiten bij jouw interesses. Uiteraard maak jij zelf ook een doos voor iemand anders. Wij stelden een box samen voor de periode van 24 december tot 1 januari.

Dit is alweer het laatste deel van mijn cadeautjes. De afgelopen dagen heb ik schitterende pakjes mogen openmaken en ook deze dagen was het elke dag een klein beetje feest!

Op 30 december kreeg ik twee kleurboeken met mandala’s en kleurpotloden!

Op 31 december opende ik een cadeautje dat echt op mijn lijf is geschreven. Vanille is mijn favoriete geur en ik hou van kaarsen!

Op de eerste dag van het nieuwe jaar kreeg ik een groot cadeau. Lekkere thee, kaarsjes, een boekje over bloggen, een leuk notitieboekje én juwelen (die staan helaas niet op de foto).

NS 3.jpg

Liefs

Valerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *