I'm a mess
blogpost,  To Be Read

TBR Thursday juni

Onze leeschallenge van 2023 is er! De bedoeling in 2023 is dat Chelsey en ik voor elkaar drie kaarten trekken uit het card deck van Ohsrslybookmarks (Je kan ook je eigen deck bestellen via haar webshop!). We laten jullie aan het begin van de maand zien welke kaarten het zijn geworden en geven enkele boekentips uit onze eigen kast die je zou kunnen gebruiken om zelf mee te lezen met deze challenge.

Chelsey trok voor de challenge van deze maand de volgende drie kaarten:

  • Read a book you’ve been meaning to read but haven’t
  • Read a graphic novel
  • Read a book where the spine is yellow

Read a book you’ve been meaning to read but haven’t
Dit kaartje… We weten allemaal dat we veel boeken hebben die we al heeeeeeel lang wilden lezen, maar het is er gewoon nog niet van gekomen. Ik denk dat ik voor dit kaartje dus heel veel keuze heb. Maar dat maakt het misschien nog moeilijker…

Read a graphic novel
Dit vind ik iets moeilijker. Ik lees namelijk niet heel vaak een graphic novel, dus ik moet even gaan kijken of ik nog iets heb liggen. Ik denk van wel, maar dat wordt even zoeken!

Read a book where the spine is yellow
Deze had ik wel snel gekozen! Ik kocht namelijk onlangs De hulp van Freida McFadden. Ik lees er zulke goede dingen over dat ik enorm benieuwd ben naar dit boek. En de spine is geel!

Benieuwd of ik boeken voor alle kaartjes kan gaan lezen in juni want het wordt wellicht een drukke maand met het einde van het schooljaar…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *