blogpost,  To Be Read

Kluitman-novelles Read-A-Thon

Chelsey en ik kwamen laatst op een (al zeggen we het zelf) leuk idee. We hadden namelijk een aantal Kluitman-novelles op onze (toch wel grote) TBR-lijst staan. En aangezien dat redelijk dunne boekjes zijn, leek het ons een leuk idee om hier een leesmarathon mee te doen. Wanneer we deze houden en hoe we deze gaan aanpakken lees je hier!

Wanneer houden we de Kluitman-Novelle Marathon?
Op 27 juni lezen we 24 uur lang zo veel mogelijk Kluitman-novelles als we kunnen.

Wat zijn Kluitman-novelles?
Kluitman-novelles zijn dunne boekjes met spannende verhalen. Deze verhalen zijn geschreven door bekendere auteurs wat leesbevordering bij jongere stimuleert. Aangezien ze zeer dun zijn, is het namelijk het perfecte leesvoer voor jongeren die niet zo graag lezen.

Hoeveel Kluitman-ovelles zijn er?
Er zijn 9 Kluitman novelles in totaal:
Afgesloten – Natasza Tardio
#Sweet sixteen – Marlies Slegers
Moordgeheim – Natasza Tardio
Gruwelijk spel – Mirjam Hildebrand
Stief – Marion Pauw
De verleiding – Stine Jensen
Opgepast! – Jennefer Mellink
Maar ik ben jou niet – Nadine Swagerman

Zijn deze boeken duur?
Nee! Dat is net het voordeel aan de Kluitman-novelles: ze zijn zeer goed geprijsd (€8,95). En deze hele zomer zijn ze zelfs nog voordeliger aangezien alle Kluitman-novelles deze zomer maar 5 euro kosten! Een echt koopje dus!

Meedoen?
Wil je meedoen? Ren dan snel naar je boekhandel en sla je slag! Op mijn Instagram (@Valeriesboekenwereld) gaan we ook eentje weg geven zodat je zeker mee kunt doen aan deze leuke marathon. Als je meedoet kan dit door de hashtag #Kluitmanmarathon te gebruiken en Chelsey en mij op social media te taggen (@Valeriesboekenwereld & @Leesmeemetmij) Zo kunnen wij jullie progress ook volgen.

Wij hopen alvast dat jullie meedoen aangezien wij er superveel zin in hebben!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *