blogpost,  To Be Read

TBR Thursday juni 2020

Het is donderdag! En op deze donderdag in juni staat er een nieuwe video online op Our Never Ending Story! Hierin bespreken Chelsey en ik of we onze drie boeken van mei hebben gelezen en trekken we opnieuw lootjes om te beslissen welke boeken we in juni moeten lezen…

Jongens toch, het was weer veel te druk in mei. Door de crisis rond Corona is, net zoals in april, heel veel schoolwerk veranderd in zelfstudie. Daarnaast is mei natuurlijk altijd de maand waarin de voorbereidingen richting examens beginnen, wat traditioneel ook betekent dat ik iets minder lees. Je voelt me al komen, toch?

Ik las twee van de drie boeken die Chelsey trok voor TBR Thursday, namelijk Dor en Comedy Queen. Enkel Izzy + Tristan heb ik dus niet gelezen, maar kan ik hopelijk in juni lezen!

Chelsey trok nieuwe lotjes en bepaalde dat ik voor juni de volgende drie boeken moet proberen te lezen: De derde persoon van Matthew Quick, Just f*cking do it van Noor Hibbert en Sterrennachten van Sylvia van Driessche. Ik denk dat het haalbaar zou moeten zijn, maar natuurlijk zijn er ook weer een heleboel andere boeken die op mijn TBR zijn beland voor juni… 😉 Natuurlijk zijn er ook examens, maar daarna kan ik hopelijk een sprintje trekken…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *