blogpost,  Unboxing

Unboxing: Celebrate Books ‘Escaping Reality’

Ik spring elke keer een gat in de lucht als de nieuwe Celebrate Books-box op mijn deurmat valt. Maar wat is dat nu precies, die box?

In Amerika en Engeland zijn de boxen al lang erg populair. Het enige wat je op voorhand weet (meestal) is een thema waarover het boek in de box zal gaan. Omdat we hier een dergelijk iets nog niet kenden, besloot Sandra ook in België en Nederland met iets dergelijks aan de slag te gaan!

Met de box van Celebrate Books ontvang je een feestje op de deurmat. Iedere box heeft een ander thema en bevat een nieuw Nederlandstalig boek dat recent is verschenen plus drie tot vijf boekgerelateerde cadeautjes. En ik vind de box elke keer fantastisch!

Het thema van november was ‘Escaping Reality’ en dat trok meteen mijn aandacht. Want wat is er beter dan de echte wereld even vergeten met een goed boek?! Ik pakte met veel enthousiasme mijn box uit!

Het eerste item dat ik uit mijn box kon halen was dit gave Reading Journal van Young & Awesome:

RJ1

In het boekje kan je op de verschillende pagina’s van alles bijhouden. Bijvoorbeeld welke auteurs je nog graag wil ontmoeten, wat de grappigste scènes zijn die je ooit hebt gelezen en wat je favoriete boeken zijn.

Ik ben heel erg blij met dit boekje!

Het volgende item in mijn box was deze gave mok:

Mok

Anouk van Antoher View maakte deze mooie boekenmok and I’m so in love!

Deze twee schattige magneetjes zaten in de mok:

Magneten

Ze zijn super schattig en hangen al tegen mijn muur. Maar natuurlijk bleef ik nieuwsgierig naar het boek. Voor ik daaraan toe was, vond ik nog dit:

Rhysand

Een tegeltje van, jawel, Rhysand! En deze mooie bladwijzer van Celaena uit De Glazen Troon:

Celeane

Daarnaast bevatte de box nog wat promotiemateriaal:

Bladwijzers

En dan, eindelijk, het boek! Ben je net zo benieuwd als ik was? Kijk snel mee:

Library

Jaaaaa! Ik was zo blij met dit boek want dit wil ik zo graag lezen. Uiteraard zat er een gesigneerde quotecard bij én zelfs een briefje van de auteur:

Brief

Wat een fijne box was dit! Ik kijk nu alvast uit naar de box van december: Super Heroes!

Heb jij al eens een box besteld?

Valerie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *